2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم اصلا اصلا اصلا خیلی ضرر داره گلم و نه تنها کمکی نمیکنه خون رسانی به رحم هم مختل میشه و شا ...

ممنون گلم خیلی لطف کردین😘😘😘شماتوسه روزاول هم توخونه راه میرفتید ؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزمي مهربونم 😔😔😔 خيلي واسم دعا كن خيلي سخته 

حق داری عزیزم، دیشب همش ناخوداگاه همذات پنداری میکردم، اشکم در اومد 

همش میگفتم خدایا این بنده خدا سیسمونی خریده بوده اتاق چیده بوده منتظر کوچولوش بوده چه امتحان سختی

همش به پسرم نگاه میکردم که اگر الان نبود 😭😭😭😭😭 

خیلی سخته حتی فکر کردن بهش آدمو اذیت میکنه... 

اصلا سابقه فشار بالا من نداشتم اصلااااا يك دفعه فشارم بالا رفت رفتم دكتر تا بستري شم واسه عمل ديگه.. ...

دقیقا منم تو عمرم فشارم بالای 12 روی 8 نبود و وزنم هم فقط اون اواخر تند تند بالا میرفت

حتی تمام آزمایش ها و nst و سونو برای دفعه اول که بستری شدم نرمال بود، روز بعد nst مشکل دار شد، اواخر هفته 36 بودم که هر چی فشارم رو میگرفتم 14 روی 10 میشد باورم نمیشد

هنوزم نفهمیدم چرا بعدش هم دیگه پیگیری نکردم ولی الان میفهمم چه قدر میتونست خطرساز باشه 

عزیزم حتما وقتی برای چک آپ دکتر رفتم ازش میپرسم ببینم راهی هست جلو این جور اتفاقا گرفته بشه یا نه

خیلی زور داره بعد از 9 ماه انتظار اون هم بارداری با میکرو این جور بشه😭😭😭😭😢😢😢

مرسی گلم خودت خوبی‌ مهربون چشم حتما راهنماییش میکنم، تا اون بنده خدا رو شهید نکرده😃😃😃😃

فدااات عزیزم. طفلی شوهرشم میخوره صداش درنمیاد 😃😃

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه روزی ۳تا استرادیول هم میخورم.نمیدونم نگرانم کرده

نگران نباش عزیزم. من توی انتقال قبلی ضخامتم زیاد بالا نبود دکتر استرادیولم رو کرد روزی چهار تا. حتی دیدم به بعضیا روزی شش تا هم میداد 

خانوما جنین شناسای کدوم بیمارستان/مرکز بهتر هستن؟ من دوبار آبان رفتم و منفی شدم دکترم طرازی و جنین ...

عزیزم من تا اونجا که شنیدم و نتایج دوستان نشون داده خبر دارم که کارشون خوبه 

متاسفانه ivf درمان تکرار کردنی هست و تضمینی نیست دفعه اول و دوم مثبت بشه

دکترت هم دکتر خوبیه خیلی باهاش مامان شدن بعد از سالها دوندگی حتما اینبار ازش بخواه بررسی های تکمیلی رو برات انجام بده ان شاء الله که میشه

والا بتا زیر 2 دیگه نیاز به تکرار نداره مگر اینکه خیلی زود آزمایش داده باشی

زینب جون استفاده از روغن کنجد خطرناک هست من بعد انتقال دیگه استفاده نکردم ولی دیروز یکم سرخ کردنی با ...

آره گلم روغن کنجد چون ویتامین آ زیادی داره منم استفاده نکردم بعد از انتقال فقط چند روز اول چون حواسم نبود استفاده کردم ولی بعدا فهمیدم خیلی خطری نیست

فقط جکر هست که خیلی خطر داره 

لوبیاسبز صخامتو کم میکنه؟

نه عزیزم ضخامت رو بالا میبره اما کلا هر چیزی رو که بعنوان طب سنتی استفاده می‌کنید نباید توش زیاده روی بشه. این نظر خودمه. من از حدود چهار پنج روز قبل از سونو در حد یه کاسه خوراک لوبیا سبز خوردم نه بیشتر

ممنون گلم خیلی لطف کردین😘😘😘شماتوسه روزاول هم توخونه راه میرفتید ؟

خونه که هیچ خواهر من روز بعد از انتقال رفتم سر کار طبقه دوم بدون آسانسور 

خونه مادرم هم گاهی بعد از کارم میرفتم با 40 تا پله 

نکنم این کارو؟اخه میگم اسپرم پسرزیادبشه🤪🤪🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه گلم اون جوری میخوای ابرو درست کنی میزنی چشمش هم کور میکنی 

کلا هر چی اسپرم هست میزنی ناکار میکنی 😬😬😬

همیشه تعادل مهمه 

آره گلم روغن کنجد چون ویتامین آ زیادی داره منم استفاده نکردم بعد از انتقال فقط چند روز اول چون حواسم ...

دیروز فقط استفاده کردم اونم وسوسه شدم که روغن مایع استفاده نکنم وگرنه روغن حیوانی و روغن شحم استفاده میکنم جاش.

بازم ممنون ولی دیگه استفاده نمیکنم امروزم بادمجون سرخ کردم یدونه خوردم دیگه نمیخورم

خدایا شکرت