2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم، میگید جنین سه روزه میخاید اینبار، خب منظورتون از دو مرحله ای چیه؟

سلام جانم

من جنینام سه روزه فریز هستن، قرار شد یکشنبه ذوب کنن برام سه روزه انتقال بدن بقیه رو رشد بدن برای سه شنبه اگه بلاست شدن بازم انتقال بدن ولی تعدادش رو نمیدونم، کلا 6تا جنین برام مونده یعنی دوتا بسته ی سه تایی گفتم همه رو ذوب کنن چون اگه خدایی نکرده اینبار نشه دیگه بقیه رو انتقال نمیدم، 15تا داشتم الان 6تا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا منم شنیدم که خوبه و خیلی تاثیر داره ..پس ایشالله دوقلو شن برات حتما.. عهه آره ..من خصوصیه خی ...

پناه بر خدا عزیزم، به یه دونه ام راضی هستم چون واقعا خسته شدم...

برای ما فکر کنم 170 اینا میشه ولی سه تومن زیاده خداییش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به شما آمپولیم داده که بایذ به بازو تزریق بشه؟ یعنی اگه بخوای دوماه تعویق بندازی باید دوباره بری وا ...

امروز زنگ زدم گفت نمیخواد سونو بشی ،دارو رو شروع کن بزن بیا

واقعا نیاز نیست باز سونو بشم ،بهش گفتم معمولا قبلش سونو میکنن گفت نمیخواد دو ماه دیگه داروت رو بزن بیا

عزیزم من از اول با دکتر مشایخی بودم و خیلی خیلی راضی بودم  ولی انتخاب مرکز درمانی و دکتر با خود ...

من اصفهانم از دکتر خودم تقریبا راضی ام، ولی از مرکز ناباروری اصفهان و دکترجنین شناس خیلی انرژی منفی گرفتم و فکرمیکنم امثال من براشون مهم نیستیم. برای همین گفتم اگه قسمت شد و شرایطش برام پیش اومد سیکل بعدی رو تهران شروع کنم. چون واقعا به تاثیر انرژی مثبت،  امید داشتن و توکل کردن معتقدم، تاثیر انرژی رو حتی توی کارای روزمره هم میشه دید مثلا وقتایی ک دپرس و ناراحتم، کل روز برام بد پیش میره و حتی اتفاقای منفی زیادی پشت سر هم برام میفته.

خیلی خیلی خیلی ممنونم عزیزم از انرژی و تایمی که گذاشتی😊😘😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام جانم من جنینام سه روزه فریز هستن، قرار شد یکشنبه ذوب کنن برام سه روزه انتقال بدن بقیه رو رشد ب ...

آهان، الان کاملا متوجه شدم. انشالا خیر باشه برات عزیزم😍👶👶 هفته ی خوب و آرومی داشته باشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آهان، الان کاملا متوجه شدم. انشالا خیر باشه برات عزیزم😍👶👶 هفته ی خوب و آرومی داشته باشی.

قربونت، توکل به خدا❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز زنگ زدم گفت نمیخواد سونو بشی ،دارو رو شروع کن بزن بیا واقعا نیاز نیست باز سونو بشم ،بهش گفتم ...

بنظرم شما دلت با دکتر نصر نیست و ب علم و مهارتش ایمان نداری

من یه بار بین دو تا دکتر اصفهان خیلی مردد بودم، برا همین پیش هر دو رفتم و ویزیت شدم و واقعا خیلی راحت تونستم یکیشونو حذف کنم.

سلام باز منم همونی که هی سوال میپرسه😅 بچه ها یه بار میدین دکتر نصر مرکز مام  دکتر زهرا ح ...

راستی دلیلت چیه که رویان نمیخوای بری؟

بنظرم شما دلت با دکتر نصر نیست و ب علم و مهارتش ایمان نداری من یه بار بین دو تا دکتر اصفهان خیلی مر ...

میدونی چرا کلا ترسیدم از همه دکترا

خیلی بلا سرم آوردن همشونم معروف 

الان وقتی زیاد تعریف می شنوم دست خودم نیست میترسم

دکتر نصر رو یه بار دیدم واقعا خوب بود اما گفت مکمل نخور ویتامین نخور و اصلا توجهی به آزمایش همسرم نکرد ،یکم دودل شدم

دکتر زهرا حیدر رو ندیدم ولی دوستم رفته پیشش و خیلی راضی بود حتی اول قرار بود برم پیشش اما وقت نداشت و رفتم مرکز مام، حالا امروز یهویی منشی دکتر حیدر بهم زنگ زد و گفت بیا جای خالی دارم ،حالا خیلی دودل هستم

راستی دلیلت چیه که رویان نمیخوای بری؟

همسرم منو دیگه کم مونده بکشه😅

لاله پرونده کامل داریم

ابن سینا پرونده کامل داریم

مام پرونده کامل داریم

الان بگم رویان ، منو از طبقه ۵ ساختمون پرت میکنه پایین

انقدر هم از دکترا بدش میاد چون خیلی اذیتمون کردن

هزینه ها هم هر دفعه بالا بیچاره حق داره