2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045396 بازدید | 684464 پست
نخود ابش نفخ داره .چیکارکنیم نفخ نداشته باشه؟

هیچی😃😃

کاراییش‌همون‌آبشه‌‌دیگ

والا‌به‌شوهرمن‌که‌اذییت‌نمیکرد..

رنگش‌قشنگ‌زرد‌میشه‌‌

همراهش‌مکمل‌‌تقویتی‌هم‌بده‌بخوره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام جانم، والا میگن تاثیر داره، من بار اول انتقالم انجام دادم ولی فایده نداشت دیگه خراش ندادم تا هم ...

منم انتقال چهارممه انشالله برای هردومون اثر مثبت داشته باشه ....

وای آره دردش بد بود ...دکترم هی میگفت درد نداره که کو درد ...اینقد گفت بهش گفتم مگه انجام دادی که میگی 😒😄  اینقد نالیدم و ترسیدم بعدش دکتر گفت چطور بود ؟؟ گفتم حالا که تموم شد خوب بود😁

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بویی نمیده عزیزم؟ 

نه‌..

چون‌تویخچال‌بونمگیره‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم انتقال چهارممه انشالله برای هردومون اثر مثبت داشته باشه .... وای آره دردش بد بود ...دکترم هی می ...

انشاالله انشاالله😍😍😍

من قبلش دوتا مسکن خوردم خواستم شیافم بذارم ولی خب از استرس دلپیچه گرفتم نشد😂😂😂

جنین چندروزه میخوای انتقال بدی؟ من هم سه روزه هم اگه رشد کنن پنج روزه، اگه خدا بخواد یکشنبه و سه شنبه هفته ی آینده انتقال دارم، امروز ضخامت آندومترم 7 بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خودمم سری پیش پر علایم بودم ولی انتقال اولم بدون علامت . هر دو منفی شدم دیگه گیج شدم

میدونی چیه باید خدا بخواد 

منم از خدا میخوام اندفعه دامنت سبز بشه عزیزم و دلتو شاد کنه ، خودتو سرگرم کن و بعش فکر نکن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلااام خانوما خراش  اندومتر  واقعا تاثیر داره تو مثبتی؟؟ من امروز دوم پریودی بودم دکتر برا ...

میشه‌درموردش‌‌یکم‌توضیح‌بدی

چطوریه

سخته

منم‌بایدبرم

انشاالله انشاالله😍😍😍 من قبلش دوتا مسکن خوردم خواستم شیافم بذارم ولی خب از استرس دلپیچه گرفتم نشد ...

منم میخواستم مسکن بخورم یادم رفت ولی ..هی دلداری خودم میدادم که خراش ندارم...

خودم نظرم رو پنج روزس .اگه دکترم موافق باشه ...

عهه میخواین دو مرحله ای انجام بدین؟؟ خیلی خوبه که 

هزینشو چجوری میگیرن ؟ هزینه دوتا انتقال میگیرن؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فدااات بشم مرسی انرژی مثبت میدی دوستم😍 دکتر گفته اول باید لوله سمت چپ ببندم یا بردارم بعد انتقال م ...

گلم امیدت به خدا باشه، منم راه طولانی در پیش دارم، قبلا یه بار باردار شدم و جنینم ماژور بود، سقط کردم،بعد از اون تخمک کشی کردم 36 تا تخمک گرفتن،17 تا جنین تشکیل شد، 6 تاش پنج روزه شد چون زوج مینوریم میخان روشون pgd انجام بدن، بعد از تخمک کشی شکمم آب آورد، آبشو کشیدن، باز بیشتر آورد، پنج روز بستری بودم، خیلی این چند روزه فکر کردم، دیدم 6 تا جنین برای pgd کمه و شاید فقط یکی دوتا تو pgdسالم شدن،یه کاربری هم اینجا بود قبلا،مثل ما بودن از pgd فقط یه جنین سالم براش موند همونو انتقال داد براش نگرفت،حتی مرکز هم بهم پیشنهاد داد دوباره تخمک کشی شم تا شانسمو برای جنین سالم بیشتری افزایش بدم، چون 18 تومان برای pgd دادم یکباره می خام روی جنینای بیشتری آزمایش بشن، میخام دو سه ماه استراحت به تخمدانم بدم باز برم تو پروسه تخمک کشی تا شانس بیشتری برای جنین سالم داشته باشم، ذخیره تخمدانم خیلی بالاس می دونم که باز هایپری و شاید بستری رو داشته باشم، ولی بازم تلاش می کنم، می بینی همه ما یه جور درگیریم باید قوی باشیم و برای هدفمون تلاش کنیم شک ندارم خدا هم جواب تلاشمونو میده، مهم اینه که تو این راه ناامید نشیم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم میخواستم مسکن بخورم یادم رفت ولی ..هی دلداری خودم میدادم که خراش ندارم... خودم نظرم رو پنج روزس ...

آخه هر سری جنینامو رشد دادن تا روز چهار خوب رشد میکنن مورولا میشن برای روز پنج ضعیف میشن به بلاست نمیرسن دیگه به دکترم گفتم یه بارم سه روزه رو برام امتحان کنید شاید داخل رحمم بهتر رشد کنن دیگه گفت پس دو مرحله ای

حتما هزینشو دوبار میگیرن منتها من دولتی میرم هزینش بالا نیست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میشه‌درموردش‌‌یکم‌توضیح‌بدی چطوریه سخته منم‌بایدبرم

اونجوری که فکر میکردم سخت نبود و درد نداشت ولی خب بی دردم نبود ...دردش مربدط به زیر شکمه .مثه عکس رنگیه .اگه گرفته باشین..با اسپکلوم واژنو باز میکنن ..رحمو میارن نزدیکتر انگار .بعدم با یه وسیله ای خراش میدن و تمام

آخه هر سری جنینامو رشد دادن تا روز چهار خوب رشد میکنن مورولا میشن برای روز پنج ضعیف میشن به بلاست نم ...

اتفاقا منم شنیدم که خوبه و خیلی تاثیر داره ..پس ایشالله دوقلو شن برات حتما..

عهه آره ..من خصوصیه خیلیم گرون میگیرن سه تومن میگیرن .زور داره بخوام دو مرحله ای انتقال بدم ...

تخمدانم زیاد به دارو جواب داد دکتر گفت نمیشه آی یو آی کنی چون چند قلو میشه  یا باید تخمکتو بکش ...

چه جالب .خودت کاملا سالم بودی مشکل نداشتی؟چه داروهایی مصرف کردی که اینجورشد؟

یا رب العالمین
گلم امیدت به خدا باشه، منم راه طولانی در پیش دارم، قبلا یه بار باردار شدم و جنینم ماژور بود، سقط کرد ...

واای چقدر کار شما هم سخته ، خدایش هرکسی یه جور مشکل داره و درگیره برای ماهم اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد ! امیدوارم زودتر یه جنین سالم خدا نصیبت کنه که بچسبه به دلت و بمونه برات 

😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم