2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
انشالله مثبت میشی  همین دفعه واست انتقال میده یا میزاره یک ماه بگذره؟؟

مرسی دوستم .... همین ماه انشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چرا ذخیره تخمدان میشه زیاد کرد ، سخته ولی با دارو گیاهی شنیدم خیلیها بهت شدن ، بادکش گرم و .. چه می ...

نه ذخیره رو نمبشه زیاد کرد ولی کیفیت و سایز تخمک  رو میشه خیییلییی بهتر کرد با دارو گیاهی و تغذیه گرمیجات 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه استراحت کن تبت هم چک کن من شدید تب میکردم که اگه تب کردی استامینوفن بخوری و پاشویه کن

باشه حتما چک میکنم، خدارو شکر که تب نکردم تا الان 🤔 

مرسی عزیزم 😇😇🥰🥰😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
نه ذخیره رو نمبشه زیاد کرد ولی کیفیت و سایز تخمک  رو میشه خیییلییی بهتر کرد با دارو گیاهی و تغذ ...

خدایش چندین ماه که تغذیه ام عوض کردم 

قبلا طبع بدنم سرد بود ، یعنی هرکسی بهم دست میداد میگفت دختر تو چرا انقدر یخی 

ولی الان طبع ام گرم شده ، جوری که همه متوجه شدن ، دست و پاهام به شدت گرم شدن و شوهرمم که اسپرمش خیلی ضعیف بود الان خیلی خیلی بهتر شده خداروشکر 

حالا دعا کنید که اندفعه جواب بگیرم چون دیگه دوست ندارم این آمپولا بزنم 😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
چرا داد سه مدل دارو داد سینال Hmg ستروتاید گفت بزن روز ۸ پریودی بیا اما من میخوام شهریور برم پس ...

به شما آمپولیم داده که بایذ به بازو تزریق بشه؟

یعنی اگه بخوای دوماه تعویق بندازی باید دوباره بری واسه سونو بنظرت؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستان ذخیره تخمدان روازکجامیشه فهمید باسونو یاباازمایشی که انجام میدیم؟

من یکبارسونوواژینال شدم فقط گفت تخمکت کمه همین بعد۱۵تاازمایش نوشت که یکی دوروزدیگه اماده میشه که باید ببرم دوباره سونو انجام بدم

به نظرتون نیازهست برم دکترسنتی ودنبال طب سوزنی یابادکش برای تقویت تخمک وتخمدان ها یانه؟

خدایابه امیدخودت🌺
دوستان ذخیره تخمدان روازکجامیشه فهمید باسونو یاباازمایشی که انجام میدیم؟ من یکبارسونوواژینال شدم فق ...

عزیزم ذخیره تخمدان توازمایشی که دادی هست تیترش نوشته AMH...گرفتی جوابو ببین چنده ‌...برای طب سنتی هم خیلیا میگن خوبه ونتیجه میده ولی دکترا قبولش ندارن ...

خدایش چندین ماه که تغذیه ام عوض کردم  قبلا طبع بدنم سرد بود ، یعنی هرکسی بهم دست میداد میگفت د ...

انسالله جواب میگیری عزیزم توکلت بخدا باشه ...

واقعا طبع سرد خیلی بده انواع نریضیا رو میاره با خودش .

من سینال اف و hmg و ...  برای پانکچر اولم شد ۲ونیم که پارسال توی مهر انجام دادم . امروزم که پا ...

آره خود پانکچر یکم ذخیره رو کم میکنه ،شما قبلش مکملی هم خوردید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم شما کی ازمایش بتاداده بودی ومیگی دیر رفته بود بالا ؟

من روز یازده بیبی ام منفی شد، روز دوازده هاله، روز سیزده تازه یه نوار خیلی نازک افتاد که همون روز افتادم به خونریزی. فرداش که روز چهاردهم بود آزمایش دادم بتام ۹۰ بود. برای دوستام که با هم انتقال داده بودیم عدد بتا خیلی بیشتر بود 

امروزکسی ازمایش نداد؟منودعاکنیدفرداآزمایش دارم 

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢