2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی تو بارداری دندان درد داشته ؟ انگار لثه سمت چپم متورم شده خیلی بد 😭  میترسم به خاطر ...

لیانا‌جان‌

درمانش‌باآموکسی‌سیلین‌ومترونیدازول‌هس

امانمیدونم‌توبارداری‌میشه‌خوردیانه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هر سری که انتقال میدن راه های مختلفو تست میکنن یکبار پی ار پی یکبار خراش سرم هچینگ بلاست لنفوسیت شای ...

اما من بدبخت بعدهربار انتقال منفی به دکتر میگفتم یه روشی بکار ببرین که احتمال مثبت شدن بیشترشه،اما هیچی که هیچی،سه انتقال با جنینای بلاست..اونم ده تا 

که باچه سختی شدده تا،

هربار نامیدتر از قبل😓😓

دکتری که فقط پول براش مهم بود 

نه گلم من رویان بودم، مریض ایشون نبودن و اطلاعاتم جسته گریخته هست

سلام، عزیزم رویان چ دکتری رو معرفی میکنی؟ ک بنظرت کارش بهتر از بقیه دکتراست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به شما اچ ام جی کارمال نداد همراه سینال

چرا داد سه مدل دارو داد

سینال

Hmg

ستروتاید

گفت بزن روز ۸ پریودی بیا

اما من میخوام شهریور برم پس دوباره ماه بعد میرم که سونو کنه و بعد شروع کنم

اما من بدبخت بعدهربار انتقال منفی به دکتر میگفتم یه روشی بکار ببرین که احتمال مثبت شدن بیشترشه،اما ه ...

کاش‌خودتون‌پیشنهاد‌‌خراش‌یاآزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌

هیچنگ‌یا‌پی‌آرپی‌‌‌میدادین

متاسفانه‌یکسری‌ازدکترها‌‌البته‌به‌نظرمن‌‌‌ مریض‌رودرک‌نمیکنن

‌یانمیدونن‌یاخودشون‌زدن‌به‌ندونستن

که‌امسال‌ماها‌باچه‌سختی‌‌‌هزینشو‌جور‌میکنین‌

باچه‌‌سختی‌آمپول‌هارو‌میزنیم‌..باهزارامید‌که‌بچه‌دارمیشیم

عوارض‌آمپول‌هاروقبول‌میکنیم‌..ازجان‌‌و‌دل‌مایه‌میزاریم

ازهمه‌مهمتر‌‌وقتی‌منفی‌میشه‌ ‌ازنظرروانی‌ماه‌ها‌بیمارمیشیم

مدام‌باآه‌وبغض‌زندگی‌رومیگذرونیم‌تاکم‌کم‌مثل‌قبل‌بشیم

من‌که‌‌‌‌تقریبا‌۳هفته‌ازمنفی‌شدنم‌گذشته‌‌..هرموقع‌توخونه‌تنها

میشم‌گریه‌میکنم...‌خداهیچ‌بندشو‌بانازایی‌امتحان‌نکنه

سخته‌خیلیییی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما سوالم رو جواب بدین خواهش میکنم  برای مورفو همون کیفیت اسپرم کدوم خوبه؟ پروفرتیل ...

عزیزم‌‌ماتاحالا‌ازاینا‌استفاده‌نکردیم

مورفو‌همسر‌من‌۴‌بود

میگفتن‌لب‌مرزه

من‌بهش‌دوماه‌آب‌نخود‌دادم

باقرص‌ول‌من..بعددوماه‌نمونش‌عالی‌شده‌بود

به‌نظرمن‌شما‌هم‌پیش‌داروها‌آب‌نخود‌هم‌استفاده‌کنید

ممنون لیاناجون فدات شم 😘😘راستش هرلحظه بعضم میگیره ولی میگذره این روزا خدااا خودش به دل همه ی منتظر ...

بله خیلی حس بدیه ایشالا همه منتظرا به راحت ترین شکل مامان بشن 

دختر بغض نکن😘😘 من درکت میکنم ولی خدا خیلی بزرگه ایشالا سوپرایزت کنه 

الان دیگه جنین نداری 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم منم دقیقاً لثه سمت راستم متورم شد، لپم درد میکرد، گلم آزیترو بخور اگر با یه بسته هم جواب نداد، ...

وای مرضی جون خدا خیرت بده 😭😭 خیلی بد دیشب تا ۵صبح از درد گریه میکردم 

حتما تهیه میکنم ایشالا خدا دختر نازت رو فردا صحیح و سالم بزاره تو آغوشت ایشالا زایمان خوبی داشته باشی گلم 💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا‌جان‌ درمانش‌باآموکسی‌سیلین‌ومترونیدازول‌هس امانمیدونم‌توبارداری‌میشه‌خوردیانه

دست گلت درد نکنه عزیزم اره الان مرضی جون گفت آزیترومایسین تهیه کنم 

مشکل اینجاست به خاطر کرونا نمیشه دندانپزشکی رفت که دکتر ببینه 

دوستان حتما حتما قبل بارداری دندوناتون رو درست کنید تو بارداری خیلی سخته اگه دردش خدایی نکرده ببیاد سراغتون 

من فقط دندون عقلم بود که نهفته بود قبل بارداری دکتر گفت باید جراحی بشه فعلا مهم نیست بعد یهو زد بیرون میگم آخه چجوری 😂😂‌