2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بله مثبت شده چهار تا جنین کامپکت کیفیت آ هزار حور فکرو خیال میاد بنظرت امروز احتمالش هست تو هفته پ ...

نه عزیزم احتمالا حتی ساک حاملگی هم مشخص نباشه. معمولا چهار هفته بعد از انتقال سونو برای دیدن ساک انجام میشه و شش هفته بعد هم سونو ضربان قلب. درواقع هفته های شش و هشت بارداری  

شما خودت میخوای بری سونو یا نظر دکتر بوده؟ 

سلام نفسی جان فدات گلم پسرم به پروتیین گاوی حساسیت داره.اسهال خونی رفت یهویی.دکتر گفت فقط بهش شیرخ ...

عزیزم گهواره خیلی کمک بهت میکنه که نخوای همش بغل کنی و اینکه پیج دکتر خدیجه ظریفی رو فالو کن در مورد خواب شب بچه ها توضیح داده 

گفته نیاز نیست هر دو ساعت بچه رو بیدار کنید بهش شیر بدین بزارین هر چقدر دوس داشت بخوابه و دیگه اینکه بچه ها رو با شیر دادن نخوابونید تو تایم شیر دادن باهاش حرف بزنید سرگرمش کنید که نخوابه بعدش که آروغشو گرفتین بزارین توی گهواره یا تخت تا بخوابه گفته با این روش ها تقریبا از چهارماهگی بچه پنج ساعت خواب شب کامل داره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم احتمالا حتی ساک حاملگی هم مشخص نباشه. معمولا چهار هفته بعد از انتقال سونو برای دیدن ساک انج ...

نه عزیزم ساک حاملگی دقیقاً هفته 4 حاملگی مشخص، یعنی میشه گفت روز 14 انتقال میشه ساک رو دید، و قلب هم از هفته 6 به بعد ان شاء الله 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم حست رو همه ما داریم شک و ترس  من دوستم بارداره الان خداروشکر هیچیش نشده ماه اخرم هست&nbs ...

خدا خودش بهمون آرامش بده این راه خودش به اندازه کافی استرس داره و الان کرونا صدبرابرش کرده

سلااام خانوما خراش  اندومتر  واقعا تاثیر داره تو مثبتی؟؟ من امروز دوم پریودی بودم دکتر برا ...

حتما تاثیر داره 

خیلی درد داشت ؟؟بدون بی هوشی؟؟

دو درصد یعنی سه سال پیش ۳ بود ؟چه آمپولهایی زدی ؟

من سینال اف و hmg و ... 

برای پانکچر اولم شد ۲ونیم که پارسال توی مهر انجام دادم . امروزم که پانکجر شدم ولی آزمایش قبلش که گرفتم ۱و نیم بود 

البته دوبار هم ای یو ای شدم 

به نظرم بعد هر پانکچر باید بریم دارو های گیاهی افزایش تخمک بگیریم بخوریم که تقویت بشه

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ببین مایعات زیاد بخور هر چقدر ادارار کنی بهتره  دوغ شور زیاد بخور  قارچ کبابی شور  ...

مرغ و قارچ نمیدونستم ، مرسی دوستم 😍😍

بعد راه رفتن خوبه ؟ یا اینکه کلا استراحت کنم ؟ 

ببخشید انقدر سوال میکنم 🤦‍♀️

حتما تاثیر داره  خیلی درد داشت ؟؟بدون بی هوشی؟؟

خداکنه تاثیر داشته باشه واقعا ...

آره بدون بیهوشی ...آره درد داشت قشنگ حسش میکردم چیکار میکنه و میکشیدش

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه عزیزم ساک حاملگی دقیقاً هفته 4 حاملگی مشخص، یعنی میشه گفت روز 14 انتقال میشه ساک رو دید، و قلب هم ...

واقعا ؟آخه به من گفتن هفته چهار انتقال بیا برای سونو که اون موقع هنوز ضربان قلب مشخص نبود. هفته هشت رفتم برای ضربان

شاید چون من دیر بتام بالا رفته بود این مدلی بود 

من سینال اف و hmg و ...  برای پانکچر اولم شد ۲ونیم که پارسال توی مهر انجام دادم . امروزم که پا ...

تخمکا که دیگه زیاد نمیشن عزیزم ....

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرغ و قارچ نمیدونستم ، مرسی دوستم 😍😍 بعد راه رفتن خوبه ؟ یا اینکه کلا استراحت کنم ؟  ببخشید ...

نه استراحت کن تبت هم چک کن من شدید تب میکردم که اگه تب کردی استامینوفن بخوری و پاشویه کن

خانمااا بیاین دلم گرفته شما هم مثل من این فکرا میکنید  دوساله ونیمه پانکجر کردم شرایط بارداری ...

به خدا ماها همه همینجوری فکر میکنیم ولی به قول دوستان خود این استرس از همه بدتر

من پارسال دقیقا زمانی انتقال دادم که دوروز بعد انتقالم خبر اومد که کرونا اومده ، من واقعا نتونستم تحمل کنم و یکی از دلایلی که منفی شد فکر کنم همین استرس خیلی وحشتانک کرونا بود . الانم نمیدونم بزار بعدا انتقال بدم یا نه 😔

خداکنه تاثیر داشته باشه واقعا ... آره بدون بیهوشی ...آره درد داشت قشنگ حسش میکردم چیکار میکنه و میک ...

انشالله مثبت میشی 

همین دفعه واست انتقال میده یا میزاره یک ماه بگذره؟؟

به خدا ماها همه همینجوری فکر میکنیم ولی به قول دوستان خود این استرس از همه بدتر من پارسال دقیقا زما ...

منم همینجوری شدم گاهی وقتا میگم صبر کنم که این دوران کرونا بگذره بازم میگم اخه تا کی صبر کنم شاید حالا حالا واکسنش اوکی نشد

تخمکا که دیگه زیاد نمیشن عزیزم ....

چرا ذخیره تخمدان میشه زیاد کرد ، سخته ولی با دارو گیاهی شنیدم خیلیها بهت شدن ، بادکش گرم و ..

چه میدونم 

شایدم دارم امید میدم به خودم