2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

بچه ها سلام لطفا هر کی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه این آزمایش تعیین جنسیت دوستم هس این یعنی بچش دختر هس؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اتفاقا ماه قبل بخاطر اینکه اندومترم خوب نبود انتقال نداد گفت اینبار خیلی خوبه خودشم گفت همه چی عالیه ...

راستي داروهات استراديول و پروژسترون شياف و آمپول ؟ روزي چند تا استراديول ميخوري؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا ماه قبل بخاطر اینکه اندومترم خوب نبود انتقال نداد گفت اینبار خیلی خوبه خودشم گفت همه چی عالیه ...

ميگم تا آندو خوب نباشه اصلا انتقال نميده. 

آخه من ازش پرسيدم گفت بالاي ١٢ نبايد آندو باشه . مجدد روز انتقال سونو نكرد واست؟

امروز روز ۱۲ بودم دوتا جنین ۵روزه اندومترم ۱۳ بود 

نازنین جان من فکر میکنم دلیل منفی شدنت آندومترت بود کاش دکتر با دارو تخمدانهاتو خاموش میکرد 

به نظرم شوهرت ببینه ناراحتی موافقت میکنه در ضمن دفعه دیگه هزینه هات کمتر چون آزمایش و کورتاژو اینا نداری 

توکل کن بخدا 

واست ناراحتم 

اخه همش حس میکردم مثبت میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
روز قبلش ۱۳ بود ...دکتر گفت روز ۱۲ وروز ۱۴ ازمایش بدم نه دکتر که نیس امروز به خانوم نوروزی پیام دادم ...

آره دكتر امروز نيست. روز ١٢ كه خيلي زوده . به همه ميگه ١٤ چطور به تو گفته ١٢؟؟ منم جاي تو بودم قطع نميكردم صبر كن و اميد داشته باش مجدد روز ١٥ برو آزمايش بده. لكه بيني هم ديدي تو اين ١٢ روز؟ 

بچه ها لطفا مرضی جون و زینبی بابا رو برام صدا بزنین  بی زحمت من بلد نیستم 😊

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
روز قبلش ۱۳ بود ...دکتر گفت روز ۱۲ وروز ۱۴ ازمایش بدم نه دکتر که نیس امروز به خانوم نوروزی پیام دادم ...

آخه نبايد بالاي ١٢ و نبايد زير ٦ باشه. 

من اين دفعه همين جوري به ذهنم اومد ازش پرسيدم اينو بهم گفت . 

آره دكتر امروز نيست. روز ١٢ كه خيلي زوده . به همه ميگه ١٤ چطور به تو گفته ١٢؟؟ منم جاي تو بودم قطع ن ...

اره دکتر نیست ...نمیدونم شاید چون بلاست بودن بخاطر اون ..باشه قطع نمیکنم ..نه هیچ علائمی نداشتم لکه بینی هم نداشتم 

سیکل طبیعی بود استرادیول نداشتم 

آهان شرايطتت كلا از نظر دارويي فرق ميكنه با ماها.

منم لتروزول خوردم بعد سونو بهم استراديول داد دفعه پيش هم همين جوري پيش رفت .  

آخه نبايد بالاي ١٢ و نبايد زير ٦ باشه.  من اين دفعه همين جوري به ذهنم اومد ازش پرسيدم اينو بهم ...

اخه اندومتر من مشکل داشت بدون استرادیول هم همچنان بالامیرفت نمیدونم به من ۱۲ونیمه خودم میگم تا روز انتقال هم ۱۳ میشد دیگه 

اره دکتر نیست ...نمیدونم شاید چون بلاست بودن بخاطر اون ..باشه قطع نمیکنم ..نه هیچ علائمی نداشتم لکه ...

واسه منم الان بلاست ولي آز رو واسه ١٤ پرستار بيمارستان نوشت. 

دوستان من این مواردمنفیو دیدم این ماه سردرگرفتم قدیمیای تایپیک  مخصوصا مریضای دکترقوامی وعارفی ...

عزیزم حالا که میخوای توی این راه قدم بزاری باید محکم باشی و به خدا توکل کنی 

همه دکترها در سراسر دنیا میگن همه مقاله ها هم نوشتن مثبت شدی ای وی اف در  سن کمتر 35 نهایتا 30 تا 40 درصده دقت کن حتی 50* 50 هم نیست در سن بالای 35 کمتر از 30 درصد و این یعنی از تمام انتقال ها فقط و فقط یک سوم افراد مثبت میشن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود