2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
واییی سر تایمت زایمان کردی الهی بگردم  من تخمدانام تیر می کشید زیر دلمم میگرفت

ديگه فشارم كه بالا رفت زايمان كردم ٣٧ هفته شد. خيلي سخته اميدوارم همچين غمي براي هيچكس پيش نياد. 

لكه بيني هم داشتي يا نه؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بانوجان‌‌‌مبارکه‌..تبریک‌میگم انشالله‌به‌سلامتی‌نی‌نی‌توبغل‌بگیری میگم‌بانوجان‌شما‌بارداریه‌دومتون ...

سلام عزیزم ممنون ان شاالله قسمت خودت

بله بارداری دومه یه دختر ٧/۵ ساله دارم

من از اول تنبلی تخمدان داشتم سر دخترم با لتروزول زود باردار شدم ولی برا دومی چهارسال اقدام کردم نشد تنبلیم شدید شده بود تخمدانها به دارو جواب نمیداد

دیگه رفتم برا ای وی اف

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتقال‌دادی‌نداجان انشالله‌به‌امیدخداایندفعه‌مثبت‌هستی چندتاجنین‌انتقال‌دادی؟

آره عزیزم ، دیروز انتقال دادم . دعا کنید این بار مامان شم 

4 تا باز کرده بودن که یکیش نمونده بود ، جنین شناس گفت سه تاش رو بیارم ولی دکترم گفت 2 تا خوبه 

2 تا انتقال دادم و اون بکی رو دوباره فریز کردن

انشالله خدا برات جبران کنه عزیزم😢 سابقه فشار بالا داشتی؟ زایمانت سزارین بود؟

نه اصلا سابقه نداشتم. بله سزارين شدم 

نشاسته میگن خوبه  نشاسته و با شیر سرد قاطی کن بعد بزار تو گاز هم‌بزن شکرم بهش اصافه کن بچش به ...

ممنون عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
امروز روز ۱۲ بودم دوتا جنین ۵روزه اندومترم ۱۳ بود 

روز انتقال آندومترت ١٣ بود؟ بالاي ١٢ نبايد باشه كه . چرا انقدر زود آزمايش دادي؟ علائمي هم نداري؟ 

به دكتر گفتي؟ 

روز انتقال آندومترت ١٣ بود؟ بالاي ١٢ نبايد باشه كه . چرا انقدر زود آزمايش دادي؟ علائمي هم نداري؟&nbs ...

روز قبلش ۱۳ بود ...دکتر گفت روز ۱۲ وروز ۱۴ ازمایش بدم نه دکتر که نیس امروز به خانوم نوروزی پیام دادم جواب نداده هنوز 

روز انتقال آندومترت ١٣ بود؟ بالاي ١٢ نبايد باشه كه . چرا انقدر زود آزمايش دادي؟ علائمي هم نداري؟&nbs ...

اتفاقا ماه قبل بخاطر اینکه اندومترم خوب نبود انتقال نداد گفت اینبار خیلی خوبه خودشم گفت همه چی عالیه مثبت میشی الانم نوروزی پیام داده روز ۱۵ برو ازمایش بده وداروهاتو ادامه بده