2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
مامان ماهک شما روزای اول انتقال چیا خوردی چیکار کردی

انتقال‌دادی‌نداجان

انشالله‌به‌امیدخداایندفعه‌مثبت‌هستی

چندتاجنین‌انتقال‌دادی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره به منم گفت ضرر داره و یه برگه برای مطالعه بهم داد که نخوندم و گفت پولشم خیلی زیاده و حیفه نکن ب ...

ایشالا که مثبت بشیم جنسیت مهم نیست واقعا 😍

من با خودم گفتم حالا که همه مراحل تعیین جنسیت و میکرو یکیه فقط ی مرحله آزمایشگاه اضافه میشه انجام بدم ولی وقتی گفتن ممکنه جنین ازبین بره دیگه گفتم هرچی خدا بخواد فقط طعم مادر شدن رو بچشیم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا که مثبت بشیم جنسیت مهم نیست واقعا 😍 من با خودم گفتم حالا که همه مراحل تعیین جنسیت و میکرو ی ...

آره نکن همین دیروز دو نفر به من گفتن که جنین هاشون از بین رفته و دوباره دارن مراحل رو شروع میکنن، هزینه کمی هم نمیدیم نزدیک ۱۵ میلیون میشه پس خدا فقط بهمون بچه رو بده واسم مهم نیست 

مرسی عزیز دلم 

نازنین جان خیلی ناراحت شدم ولی چه میشه کرد برا همه ما که داریم این راه رو میریم  این احتمال هست 

خداروشکر یه بچه سالم داری ایشالا طبیعی دختر باردار بشی 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیز دلم ببخشید هی ازت سوال میکنم  دکتر به شما گفت داروهات رو بخور ۸ پریودی بیا یا این که  ...

خوبی امروز رفتم اون آزمایشو که دکتر نصر برام نوشته بود انجام دادم تو آزمایشگاه بهم خانومه گفت آزمایش انعقادخونه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
کار خاصی نکردم فقط صبحانه فرنی با نشاسته درست کردم و خوردم

عزیزم به منم یاد میدی چجوری فرنی درست کنم؟ با نشاسته هست یا آرد برنج؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانما جواب آزمایش من منفی شد

عزیزممممم....خیلی ناراحت شدم...ولی امیدوارم که خدا پس از این به بهترین شکل ممکن دلت رو شاد کنه.با قدرت ادامه بده که ایشالا بزودی به خواسته قلبیت خواهی رسید.

دوستان جواب من منفیه خیلی حالم بد شد

وای باورم نمیشه حالم بد شد😔😔😔😔نمیدونم چی بگم ولی انگار اکثرا اولین انتقال منفی میشه ....نازنین جان واقعا نمیدونم چی بگم زمان میبره تا حالت خوب شه خدا پسرت برات حفظ کنه و خودش بهت دختر بده

خانومامن سال پیش طبیعی باردارشدم ۱۳ روز بعد اقدامم بتام ۲بود ولی دوروز بعدش بتام شد ۸۳۴ به نظرتون امکان داره شنبه بتام بالابره ...تورخدا هرکی میدونه جواب بده موندم داروهامو قطع کنم یانه 

دوستان من این مواردمنفیو دیدم این ماه سردرگرفتم قدیمیای تایپیک  مخصوصا مریضای دکترقوامی وعارفی یه لحظه بیایدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

میگم واقعا انتقال میدن جنین رو؟دروغ نمیگن؟

منی که ۳۰میلیون رو بابدبختی ووام جمع کردم اگه انتقال ندن 😔😔😔😔

من میخواستم پیش قوامی تعیین جنسیت کنم الان داروبهم داده ولی نازنین جون منفی شددست وپام سست شد

توروخدا اگه کسی پیش قوامی نتیجه گرفته بیاد بگه

عارفی روهم چراپرسیدم چون چندنفرپیش ایشون این ماه منفی شدن 

خدایابه امیدخودت🌺