2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
نه نیست پیام دادم اگه جواب بدن 

من جای توبودم بعدازظهرمیرفتم مطب 

میگفتم یه مدرک نشون بدید که انتقال دادین بالاخره اونجادوربین داره

اگه انتقال ندن هیشکی صداش درنیادمیگن نفهمیدن واقعا هنگم 

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تعدادشون کم میشه رو من میخوام بدونم یعنی چی دقیقا یعنی اینکه مشکل کوروموزومی دارن و حذف میشن یا ...

اونایی که مشکل کروموزمی دارن که بهتره حذف بشن چون اگه اونو انتقال بدن یا نمیگیره یا اگه بگیره هم سقط میشه

واسه این میگن جنین ها از بین میرن چون واسه پی جی دی و پی جی اس جنین باید به مرحله بلاست برسه و خیلی از جنین ها قبل از رسیدن به مرحله بلاست تو محیط آزمایشگاه از بین میرن ولی همون جنین اگه دو سه روزه انتقال بدن احتمال داره تو محیط رحم به رشدس ادامه بده 

و دیگه اینکه واسه پی جی دی و اس باید یه سلول از جنین بردارن و بدن آزمایشگاه و همین کار ممکنه جنین رو از بین ببره و جنین نتونه این پروسه سخت رو تحمل کنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام‌عزیزم خوبی شما همونی هستی که ۳تا انتقال دادی ۲تاش گرفت؟؟

سلام عزيزم سه تا انتقال دادم يكي گرفت 

من شمارو يادمه دقيق. تبريك ميگم بابت هديه خدا. 

انتقال داديد با طبيعي باردار شديد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستان من این مواردمنفیو دیدم این ماه سردرگرفتم قدیمیای تایپیک  مخصوصا مریضای دکترقوامی وعارفی ...

سلام عزيزم من پارسال پيش دكتر قوامي جواب گرفتم و مثبت شدم و الان هم مجدد انتقال دادم. من به دستشون خيلي اعتقاد دارم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
من جای توبودم بعدازظهرمیرفتم مطب  میگفتم یه مدرک نشون بدید که انتقال دادین بالاخره اونجادوربین ...

آخه این چه حرفیه 

مگه دزدن که انتقال ندن؟ جنین شما به چه دردشون میخوره؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانومامن سال پیش طبیعی باردارشدم ۱۳ روز بعد اقدامم بتام ۲بود ولی دوروز بعدش بتام شد ۸۳۴ به نظرتون ام ...

من میگم داروهاتو قطع نکن تا شنبه دو روز مونده اینهمه سختی کشیدی اینم روش./شنبه آز بده بعد تصمیم بگیر چه کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان من این مواردمنفیو دیدم این ماه سردرگرفتم قدیمیای تایپیک  مخصوصا مریضای دکترقوامی وعارفی ...

عزیزم مگه میشه انتقال ندن؟دیگه دکترا کار خودشونو زیر سوال نمیبرن که بهرحال 

شک به دلت راه نده عزیزم انشالله شما +میشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....