2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست
والا تعجب میکنم من که دکتر رفتم نه ارولوژی نه زنان ازم دی اف ای نخواستن حتی خودم به دکتر زنان گفتم گ ...

از من هم دی اف ای نخاستن ...خودم قصد میکرو داشتم گفتم اینم انجام بدم شاید بالا باشه ...که دیدم بالا بود

تازمانی دی اف ای نبود بهم گفتن طبیعی میشی چون فاکتورهاش نرمال شده بود کامل

وقتی دی اف ای نشون دادم گفتن ای وی اف هم نمیشه

اها گفتید باهیچ دارویی درمان نمیشه ترسیدم فکر کردم بازرفته بالا

خوب همسر من هرچی مکمل خورد هیچ فرقی نکردپس یعنی هیچ دارویی براش تاثیر نداشت فقط با رعایت تغذیه و شستشوی مکرر  بهتر شد.الان هم شاید دوباره بالا رفته باشه تا ازمایش ندیم که مشخص نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا که هر آزمایشی شما بخواید انجام نمیدن والا راستش فک نمیکنم مویز خوب باشه شکرش بالاس من نمیخورم ...

من قبلا دکتر زنانم بهم گفته بود زیاد بخور 🤔بعید میدونم بد باشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خوب همسر من هرچی مکمل خورد هیچ فرقی نکردپس یعنی هیچ دارویی براش تاثیر نداشت فقط با رعایت تغذیه و شست ...

مال همسر شما خییییلی خوب شده بود اتفاقا 

از ۸۰بیاد ۲۳ یعنی عالی

من دیروز هم دکتر زنان ومردان بودم شیراز

بازم هردو بهم گفتن اصصصلا پایین نمیاد ای وی اف نمیشه 

تازه با مورفو ۴ حرکت ۴۰تعداد ۸۰میلیون 

فقط بخاطر دی اف ای ۳۶ منو رد میکنن

خیلی خستم کردن ازبس منو پاس میدن 

مردان میگه درمان ندار برو زنان 

زنان میگه میکرو نمیشه یه فکری به حال خودت بکن 

اگر درمان نداره واقعا چرا اکثر دوستامون که دی اف ای ۴۷حتی داشتن یکماهه اومده پایین یا طبیعی یامیکرو باردارن

یعنی اینقدر ثابت شده هست که به من قطعا میگن فکری به حال خودت کن

فدات انشالله.انشالله قسمت همه منتظرا.ولی اون دفعه ک هم منفی شدم همیطوری لکه بینی داشتم😢.آخرین شانسم ...

آرزوجون‌انشالله‌مثبت‌میشی

من‌خیلی‌توتاپیک‌ها‌خوندم‌‌لکه‌بینی‌داشتن‌وامامثبت‌شدن

ناامیدنباش‌..خدابزرگه

برالکه‌بینی‌شیاف‌توزیادکن

یاآمپولشو‌بزن‌تالکه‌بینین‌بیفته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آرزوجون‌انشالله‌مثبت‌میشی من‌خیلی‌توتاپیک‌ها‌خوندم‌‌لکه‌بینی‌داشتن‌وامامثبت‌شدن ناامیدنباش‌..خدابز ...

انشالله گلم.شیافمواضاف کردم تاخداچی بخاد.ممنون ازدلداریت❤

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

نازنین‌جون‌کم‌‌موندها

یک‌ساعت‌دیگ‌‌‌‌هممون‌خوشحال‌میکنی

من‌ازالان‌بهت‌تبریک‌میگم..انشالله‌به‌سلامتی‌۹ماه‌روبگذرونی‌و

دخترگلت‌‌صحیح‌وسالم‌بغل‌بگیری

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مال همسر شما خییییلی خوب شده بود اتفاقا  از ۸۰بیاد ۲۳ یعنی عالی من دیروز هم دکتر زنان ومردان ...

به نظر من شما مشکل خاصی ندارید طبیعی هم باردار میشید فقط استرس نداشته باش ویه مدت بیخیال دکتر وdfi باش.خوددکترها هم هنوز هیچ روشی برای پایین اوردنdfiیا بالا بردن مورفو پیدا نکردن فقط انواع مکمل هارو تجویز میکنن شاید رو بدن فرد تاثیر بزاره.کلا برای ناباروری روش قطعی برای درمان وجودنداره فقط دکترها با ازمون وخطا کار میکنن شاید نتیجه داد.

اخه من مجبورم اگه بدون پی جی اس بذارم ریسک کردم دیگه خدا خودش رحم‌کنه خدا کنه حداقل تعداد خوبی تخم ...

به من گفتن ازبین میره ولی بعد من یکی از آشناها همون مرکز انجام داد خودش pco بود همسرش اسپرم ضعیف داشت همه جنیناشو تعیین جنسیت کردو فریز کرد  هیچ کدومو نگفتن بهش از بین رفتن نمیدونم والا خود مرکز اصلا اینو بهم نگفت که ازبین میرن دکترم گفت  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..