2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
خیلی ازمایش دادم هیچی پیدا نشد دکتر گفت همون پلی کیستیک دلیلشه ... چرا میخوردم عزیزم

ببین منم پلی کیستیک شدید هستم، یه بار انتقال جنین منفی داشتم، ممکنه از پلی کیستیک باشه این منفی شدنام؟ 

بهش گفتم اووبوست دارم میخورم گفت نمیخواد 😧 بعد گفتم دکتر اورولوژی برای مورفولوژی همسرم دارو داده گ ...

آخه چرا، اوبوست به کیفیت تخمک کمک میکنه یا هم اگه مورفو کم باشه جنین کلا بی کیفیته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول نظرمون رویان بود ،ولی حالا بین رویان و دکتر نصر موندم،دکتر نصر آمارش بالاست ولی تا حالا کسی ر ...

من هم هرچی تو بیمارهای دکترنصر گشتم هیچ کسی نبوده که مرد مشکلش زیاد باشه و نتیجه گرفته باشه .دکترنصرآمارمثبت هاش بالاهست ولی نه برای افرادی مثل من وشما.

سلام عزیزم خوبی برو ایشالا اول خدا و بعد به مکمک دکتر صاحب دوقلو سالم بشی 

ایشالله

فقط بهم گفت اووبوست نخور

گفت همسرت هم دیگه دارو برای اسپرمش نخوره.مگه میشه؟

بعد گفت شما نمی تونی تعیین جنسیت کنی 

گفت ضرر داره و شاید نتونی دوقلو هم باردار بشی

فقط ما میخوایم باردارت کنیم و این از همه چیز مهمتره گفت.

به نظرت چرا گفت دارو نخوریم؟

بیشتر کارهارو هم منشی انجام میداد تا خودش

یکم از ایناش ترسیدم وگرنه خود دکتر نصر خیلی خوب بود واقعا

بهش گفتم اووبوست دارم میخورم گفت نمیخواد 😧 بعد گفتم دکتر اورولوژی برای مورفولوژی همسرم دارو داده گ ...

من میگم بهش اعتماد کن 

یه جورایی نظرش مخالف خیلی از دکتراست اما شاید واسه همینه که موفق تره 

با دارو الکی مشکل داره 

به دوستم گفت دارو نخور بهش برخورد دکتر عوض کرد کلی دارو گرفت سر مشکلش اما بازم موفق نشد هیچ هزارتا مشکل دیگم سر داروها پیدا کرد 

از الان باید داروهارو بخوری تا ماه دیگه که پانکچر  کنه؟؟ یا یه سونو دیگه ماه دیگه میدی بعد دارو میخوری؟ ازمایش ازت چیا خواست؟ روز چندم پریودی بودی؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من هم هرچی تو بیمارهای دکترنصر گشتم هیچ کسی نبوده که مرد مشکلش زیاد باشه و نتیجه گرفته باشه .دکترنصر ...

خب پروانه جون میگن که ذخیره پایین رو دکتر میگه اهدایی، الان شما هم میگی از مرد مشکل باشه زیاد پیشش نتیجه نگرفتن، 

پس اینایی که نتیجه میگیرن چه مشکلی دارن؟ لابد ناباروری با علت ناشناخته هستن،

من خودم الان تو مرحله تحقیق دکتر هستم، یا میخواستم برم سیروس رستمی شیراز، یا دکتر نصر، شهرستانم هستم واقعا آدم مردد میشه چیکار کنه کجا بره

واقعا من شنیده بودم نت همراه ضررش کمتره واسه همین گفتم

نه عزیزم. آخه تو وقتی میتونی از نت همراه استفاده کنی که گوشیت آنتن هم داشته باشه. و امواج موبایل متاسفانه ضررش زیاده. امواجش 8 برابر امواج اینترنت هست. آخه من کارم همینه واسه همین دست و پا شکسته یه اطلاعاتی دارم. چند روز پیش هم رو ساختمونمون میخواستن دکل ایرانسل بذارن، همسرم با همسایه ها صحبت کرد و ضررهاش رو گفت، دیگه کلا منتفی شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من هم هرچی تو بیمارهای دکترنصر گشتم هیچ کسی نبوده که مرد مشکلش زیاد باشه و نتیجه گرفته باشه .دکترنصر ...

پس من امیدوار باشم؟ آخه مشکل از منه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آخه چرا، اوبوست به کیفیت تخمک کمک میکنه یا هم اگه مورفو کم باشه جنین کلا بی کیفیته

خودمم موندم گفت نخور

گفتم همسرم برای مورفو الان ۴ ماهه داره مکمل خارجی میخورم ولی گفت نخوره 

یکم موندم چرا گفت

من میگم بهش اعتماد کن  یه جورایی نظرش مخالف خیلی از دکتراست اما شاید واسه همینه که موفق تره&nb ...

روز هفتم هستم الان 

سونو کرد

دارو داد گفت پریود شدی بزن روز هفتم پریود بیا