2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
من تاحالا انجام ندادم یه بار طبیعی باردار شدم و یه بچه دارم الان میخوام تعیین جنسیت کنم که به هردو خ ...

آها خداروشکر پس بچه داری انشأالله که به خواست خدا همون میشه که دوست داری😍🙏 منم آرمایشارو انجام دادم بهت میگم چه آزمایشایی بود 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

روح مادرتون شاد 🙏🙏

اولین بار نتیجه گرفتید

آها خداروشکر پس بچه داری انشأالله که به خواست خدا همون میشه که دوست داری😍🙏 منم آرمایشارو انجام داد ...

لطف میکنی عزیزم ممنونم 

سونو انجام دادین پیش خود دکتر؟ من ۱۴ پریودیم میرم پیشش که وضعیت من رو ببینه طبق اون دارو بده 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
لطف میکنی عزیزم ممنونم  سونو انجام دادین پیش خود دکتر؟ من ۱۴ پریودیم میرم پیشش که وضعیت من رو ...

آره سونو خودش انجام داد خیلیم خوب انجام داد پشت پرده رو پامم ملحفه گذاشت اصلا دید نداشت به اینور فقط دستشو آورد اینطرف سونو کرد با کمک همکارش که زن بود😀

شما هم نصر رو انتخاب کردین؟ مشکل خاصی ندارین؟ 

نه عزیزدلم مشکل ندارم شرایطم مثل شماست قوامی روانتخاب کردم چندروزدیگه برای ویزیت دوم وانجام دادن سونو ونشون دادن ازمایشات میرم تابهم داروهای پانکچروبده

خدایابه امیدخودت🌺
نه عزیزدلم مشکل ندارم شرایطم مثل شماست قوامی روانتخاب کردم چندروزدیگه برای ویزیت دوم وانجام دادن سون ...

نمی ترسید تو این اوضاع کرونا

به خدا نمی دونم ما قرار بود بریم ابن سینا آزمایشامونم اونجا برامون نوشتن آوردم همکار دکتر نصر همشونو ...

شما خودتون تحت درمانید یا همسرتون؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

تبریک می‌گم. روح مادر تون قطعا شاده از این اتفاق 

برای من هم اتفاق مشابهی افتاد منتها همون روز پانکچر.  فقط شانس آوردم که فریز کردن...و درک می کنم چقدر می تونه سخت باشه

به هر حال خوشحال شدم از اینکه نتیجه تون مثبت شد