2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
شما مشکل خاصی داشتین؟ شوهرتون سالمن؟ قبلا هم انجام دادین ای وی اف؟ 

یبار میکرو کردیم که سه تا جنین خوب بود ولی منفیشد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
الانشم گلوم یجوریه انگار یچیزی گیر کرده خیلی استرس دارم😣

از اون طرف هم میگن پاییز بدتر میشه زمستان بدتر از پاییز میشه واکسن دیر میاد😂😂خلاصه کرونا هست باهاش کنار بیایم بهتره 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنبلی تخمدان داشتم ویه لولمم بخاطر بارداری خارج رحم بستست شوهرمم واریکوسل داره اسپرمش بی تحرکه&nb ...

انشالله پیش نصر بار اول میگیره 

ممنون عزیزم نه.دوبار رویش کرج.یکیش ابن سیناکرج سری آخر پانکچر و انتقال پیش ایشون رفتم

از ته دل براتون خوشحال شدم و تبریک میگممم

خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

انشاالله بارداری سالم و با آرامشی رو داشته باشین

اشکممممم دراومددد

خدا مادرتونو رحمت کنه 

از اون طرف هم میگن پاییز بدتر میشه زمستان بدتر از پاییز میشه واکسن دیر میاد😂😂خلاصه کرونا ...

آره منم همینو میگم همین فکرو می کنم اگه بموتیم تا پاییز باید صبر کنیم اون زمانم هوا سردتره سختتر میشه

آره منم همینو میگم همین فکرو می کنم اگه بموتیم تا پاییز باید صبر کنیم اون زمانم هوا سردتره سختتر میش ...

از اول کرونا دوست من باردار بود تا مهر که زایمان کنه خدارو شکر تاحالام مشکلی نداشته فکرا منفی نکنیم بهتره 

از اول کرونا دوست من باردار بود تا مهر که زایمان کنه خدارو شکر تاحالام مشکلی نداشته فکرا منفی نکنیم ...

خداروشکر آره خدا به هممون رحم کنه🙏🙏

شما کجا میرید دکتر تا بحال انجام دادید

من تاحالا انجام ندادم یه بار طبیعی باردار شدم و یه بچه دارم الان میخوام تعیین جنسیت کنم که به هردو خواستم رسیده باشم 

تعریف نصر رو فقط شنیدم میرم پیشش ماه دیگه الان از همه میپرسم که چه ازمایشاتی میخواد که من از شمال انجام بدم برم پیشش زیاد رفت و امد نکنم 

مراحل کار رو از دوستان یاد میگیرم این جا 

بله من میخوام یه دفعه راحت کنم خودمو یه پسر یه دختر البته اگه بشه

خیلی خوبه😍من از هر دو جنس میخواستم که خدا یکیش رو بهم داد انشالله اون یکی هم بده 

به شما چه ازمایشاتی داده؟ 

دوستان توی جواب میکرو، گرید جنین رو ننوشته فقط جلوی فاکتور کیفیت تعداد سلول مشخص شده. مثلا 6 سلولی، 3 سلولی... هر چی تعداد سلول ها بیشتر باشه گرید بهتری داره؟ گرید آ چند سلول داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻