2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم دکتر نصر معتقد بود دو تا پانکچر قبلم یا دیر پانکچرم کردن یا زود.ک نتیجش میشد جنین بی کی ...

آهان

جنین‌چندروزه‌انتقال‌دادن‌؟

گریدجنین‌هات‌چی‌‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه. بعد اولین پریود میتونید برید برای کارای انتقال  من یک اسفند پانکچر شدم میتونستم فروردی ...

دکتر راجع به کرونا چیزی نگفت ؟ خطری واسه ما داره یا نه😓

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مرسی عزیزم  لیانا جون یه سوال کسایی که طبیعی باردار میشن مثلا میرن سونو شاید یک تا دو هفتم فرق ...

اره عزیزم احتمال داره چند روز کمتر بگه یا بیشتر 

به اینا توجه نکن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
همش گوشی دستمه نت گوشی دارم ضرر داره برای قلب 

نه اینکه نت ضرر داره یا نه هنوز تایید نشده  وقتی کاری با گوشی نداری نت رو‌خاموش کن 

زینب جون وقتی باردار بود همش تو تایپیک بود که جواب بچه هارو بده پسرشم سالم بغل کرد خداروشکر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما کمکم کنین 🙏😭 مرکز مام دکتر نصر خوبه برم. یا بیمارستان عرفان نیایش تهران دکتر شهناز احمدی ب ...

به نظرم برو احمدی 

چون نصر خیلی شلوغه ببین خودت با کدوم راحت تری 

سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

وای عزیزم 😍😍😍😍😍 

خداروصدهزار مرتبه شکر 👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻👼🏻 

روح مادرتون قرین رحمت الهی 🍀🍀🍀 

مامان شدنت مباااارک 🧚‍♂️🧚‍♂️ 

انشاالله سالم و به موقع بیاد بغلت 🤱🤱

لوبیا پلو جان کجایی 😁

@لوبیا_پلو    
عزیزم یه ۴ تا غذایی که میپزی میگی بهم من هرچی میخوام درست کنم میگم این که ممنوعه 😑

روغن کنجد هم واسه پخت و وز ممنوعه؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺