2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
خانما کمکم کنین 🙏😭 مرکز مام دکتر نصر خوبه برم. یا بیمارستان عرفان نیایش تهران دکتر شهناز احمدی ب ...

من مرکز مام و پیش دکتر نصر رفتم...فوق العاده هستن...شک نکن... من بعد۳ انتقال منفی، تو بدترین شرایط روحی باردار شدم

خیلی هم عالی گلم منم یه جورایی اعتقادم به تب سنتی با این سبک و سیاق داره از بین میره

سلام عزیزم،ی سوال! این درسته که جنین فریز شده درصد گرفتنش بیشتره تا جنین تازه ؟ یه نفر بهم گفت جنیناتو ی مدت فریز کن بعد انتقال بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت  انشاالله زایمان خوبی داشته باشی و پرنسست رو سالم بغل کنی 💓🤱👼🏻🧚‍♂️

فدای تو گلم، امیدوارم بسلامتی بارداریت رو به اتمام برسونی و به مراد دلت برسی 🙏🌹

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

تبریک میگم عزیزم. امیدوارم بارداری خوب و راحتی داشته باشی. خدا رحمت کنه مادرت رو 🙏🏻 مطمئن باش از این به بعد بیشتر از قبل هواتو دارن ❤️

سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

خيلي خيلي مباركت باشه عزيزم ، خدا رو شكر كه توي اين شرايط روحي سخت لااقل اينطوري خدا هوات رو داشته ، خدا رو هزاران بار شكر قطعا هم شك نكن كه دعاي پدر و مادر تاثير خيلي زيادي داره حتي اگر در قيد حيات نباشن .

من خودم يك روز قبل از انتقالم رفتم سر مزار پدرم با اينكه يك شهر ديگه بود و ازش خواستم برام دعا كنه .

سلام  شما هم سقط مکرر هستید؟ مشکلتون چیه که میخواید ای وی اف کنید؟

سلام عزیزم.سقط مکرر تنبلی تخمدان و نازایی🙄.دوبار پانکچر شدم سه بارم انتقال داشتم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
بار اول بود عزیزم سه تا جنین بلاست انتقال دادم تو کارت جنین نوشته بود گرید ab و b و bc خواهش میکن ...

مبارک باشه مهربونم ایشالا نی نی یا نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خواهش میکنم...نه عزیز جان فعلا که دارم ال دی میخورم تا کیستم رفعشه آزمایشات عفونی ای که توی رویان د ...

ای بابا عزیزم نگران نباش ایشالا چیزی نیست و زود زود انتقال میدی و مامان میشی.

آره شدم 😊

می خوام چند روز دیگه برم دکتر ببینم پریود بعدی انتقال میده یا نه؟

بنظرت میده؟آخه من زیادمشکل نداشتم و شکمم آب اینا نیاورد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب خداروشکر که مشکلی نداشتید. خیلی خوبه به کسی نگفتید امیدوارم تا الانم خانوادش چیزی ندونن.. مردی ک ...

حرف هیچکس و گوش نمیده جز مادرپدرش

تا الانم صددرصد گفته ivf کردیم

چون حرف تو دهنش نمیمونه

شوهرم ادمیه که حتی تا اون روابطمونم میره توضیح میده

پدرو مادرشم فوق العاده فضولن

خدا لعنت کنه همچین پدرو مادرهایی رو

کلا خودشم بخواد مادرش نمیزاره