2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست
بنظرم شما حتما با چندتا دکتر دیگه هم مشورت کنید بعد تصمیم بگیرید با اکتفاء به نظر یک دکتر اقدام نکنی ...

تیارام جون ۳ تا دکتر همینو گفتن متاسفانه 🤦‍♀️😔حالا پانکچرم انجام بشه بازم یه دکتر دیگه هم میرم ببینم چی میگه ، مرسی عشقم ❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ آخ منم مرکز قبلیه اینجوری بود مثبتم میشدم ..حالا این جدیده اصلا نگهنمیدارن هیییچ..از رو تخت انتقا ...

ااا چه بد نه اینجا بعوشم تخت میارن با کمک میبرنت رو تخت بعد میبرنت اناق ۲ساعت باشید اونجا باشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من پنجمین باره که میخوام انتقال بدم و اولین انتقالم با دکتر نصر خواهد بود ذخیره ام ۲.۸ بود دکتر ن ...

انشالله مثبت بشی عزیزم 

شما تعیین جنسیت هم داشتین ؟؟؟ رژیم غذایی؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزيزان من هم امروز دوازده انتقالم بود و منفي شدم😔

عزیزممم خیلی متاسفم منم انتقال قبلی ۱۰ انتقال و ۱۲ بی بی زدم منفی شد و خیلی ناراحت شدم ولی آماده بودم و رفتم آزمایش دادم خیلی ناراحت نشدم و گفتم دفعه بعد توم ناراحت نشو بیشتریاپون این تجربه رو داریم ایشالله اندفعه مثبت میشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزيزان من هم امروز دوازده انتقالم بود و منفي شدم😔

انشالله خدا طبیعی قسمتت کنه 😔😔😔😔خیلی ناراحت شدم عزیزم ، خدا بهت دوبارا انرژی دوباره بده برای شروع ❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم رفتی پیش رضوانی؟ چطور بود ؟ چی گفت بهت؟ آخه شبیه به هم بود شرایطمون انگار 

رفتم دکتر چقدرهم معطل شدم .سونوگرفت ازم وگفت روز دوم پریودی بیا تا دوباره سونو بگیرم وداروها را شروع کنم.یسری ازمایش هم نوشت که قبلش انجام بدم وبرم.بهم گفت مشکل نداری ولی خیلی پرتخمک نیستی

یا رب العالمین