2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم ایشالا که اینطوری باشه خیالم یکم راحت شد اخه آسپرین رده c داره دکترت بهت گفته عیب ندا ...

عزیزم من بعد از سقطم دکترم فرستاد متخصص خون چون مشکل انعقادی تو ازمایشاتم بود تو نامش برای دکترم نوشته یک ماه قبل انتقال تا 36 هفته بارداری. و انوکساپارین یک هفته قبل انتقال تا 6 هفته بعد از زایمان....خیالت راحت باشه با دوز 80 خطری نداره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
منم واسه نداشتن بچه با خواهرم مقایسه میشم و همیشه زخم میشنوم...باز خداروشکر که دوتا دسته گل داری...م ...

انشالله خدا هرچی زودتر دامنتو سبز کنه عزیزم ، ناراحت نباش گلم خدا خودش بهمون یه نگاهی بندازه و دل ماهم شاد بشه 🧚‍♂️🧚‍♀️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر طاهری پناه هم به من اصرار کرد که جنین هام باید PGS بشن اما دکتر حسینی جنین شناس گفت به هیچ عنوا ...

منم میخواستم pgd کنم دکترم نذاشت گفت تو‌رو‌خدا‌دست‌ به سلولای جنینت نزن

خیلی خستم دیگع نمیدونم بتونم از اول شروع کنم یا نه.شهر خودم همین دکترش خوبه یه مرکز ناباروری عم داره ...

با تمام‌وجود درکت میکنم‌عزیزم

منم بار سوم خسته شده بودم دیگه‌نمیخواستم‌ادامه‌بدم 

از طرفی هزینه ها از طرفی آمپولا و دردایی که کشیده بودم

ولی یه دوست خوب بهم انرژی داد گفت استراحت کن بلندشو ادامه بده

اینقد گریه کرده بود چشمام تار تار بود 

ولی اول دکترمو‌عوض کردم بعد وام و قرض و قوله کردیم دوباره ادامه دادم تا خدا رو شکر نتیجه گرفتم 

الان نه دو ماه دیگه ....

عزیزم چرا انقدر آدما واست مهمن  دخترات رو بزار رو سرت  ول کن حرف آدما و  حرف زیاد ...

لیانا جان، جواب سلفری هم عروسم اومد، به لطف خدا و دعای اطرافیان، منفی بود، فقط دکتر گفت یه مشاوره ژنتیک انجام بدن، میدونستم تو فکری بهت گفتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
لیلا جان من افتادم به لک بینی .دیگه برا چی برم ازمایش بدم؟ خون پریوده مشخصه 

ارزو جان اشتباه نكني دوست من به خونريزي افتاذ بيبي چك زد مثبت كمرنگ بود 

بعدا فهميد حاملس

ما پروژسترون ميگيريم تا قطع نشه پريود نميشيم

خواهش میکنم عزیزم.‌همچنین. امیدوارم زودتر از چشم انتظاری دربیاین.

مرسی عزیززززم. الهی آمین😍😍😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الان چند تا جنین داری ؟

من ۱۰ تا داشتم که هنوز انتقال ندادم انگار قسمت نمیشه حالا حالاها 

من تو بابلم ۱۱ تا جنین داشتم ولی خب چه فایده متاسفانه هیچکدوم کیفیت آنچنانی نداشتن بخاطر همون مورفو😔

هیچکدوم بلاست نمیشدن

بچه ها امروز رفتیم آزمایش همسرمو گرفتیم اوضاع اسپرما نسبت به آزمایش قبلی بدتر شده مورفو شده ۱ آزمایش ...

شما کدوم مرکزی عزیزم ؟اولین باره میکرو انجام میدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من میخوام برم‌نطب رضوانی برا بقیه کارها میام مشتاق.اونجا چجوریه؟هزینه تون چقدرشد؟

سلام، یادمه شما با یکی از بچه های تاپیک بنام آرزو درمورد تخفیف ٨۵ درصدی عمل حرف زدید. مربوط ب میکروی چندمه؟ و مشتاق این تخفیف رو داره؟ اطلاع دارید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما کدوم مرکزی عزیزم ؟اولین باره میکرو انجام میدی ؟

مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز عزیزم

بله اولین باره و خیلی نگرانم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من ۱۰ تا داشتم که هنوز انتقال ندادم انگار قسمت نمیشه حالا حالاها  من تو بابلم ۱۱ تا جنین داشتم ...

عزیزدلم شما مورفو همسرتون چند بود؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان من فردا دفعه اولی هست که میرم پیش دکتر زنان .دکتر شوهرم منومعرفی کرده برای میکرو.چه چیزهایی ر ...

عزیزم رفتی پیش رضوانی؟ چطور بود ؟ چی گفت بهت؟ آخه شبیه به هم بود شرایطمون انگار