2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
تیارام جون ۳ تا دکتر همینو گفتن متاسفانه 🤦‍♀️😔حالا پانکچرم انجام بشه بازم یه دکتر دیگه هم میرم ببی ...

ان شالله هرچی براتون پیش میاد خیره و به زودی صاحب اولاد میشید عزیزم،  فقط خواستم تاکید کرده باشم که تو این دوره زمونه آدم نظر چندتا دکترو بدونه بعد تصمیم بگیره بهتره که شما میگید چند تا دکتر همین نظرو داشتن،  البته عزیزم هدف ما صاحب فرزند شدنه اگه به منم میگفتن یکی از لوله هاتو برمیداریم و قطعا بچه دار میشی قبول میکردم به شرط اینکه مطمئن میشدم که این کار لازمه،،،،  من تو رویان دیدم که شخصی میگفت وقتی مجرد بوده مجبور شده یکی از تخمدانهاشو بردارن و الان با یک تخمدان با آی یو آی بچه دار شده بود و تو آشناهامونم با یه لوله بسته و یه لوله باز طبیعی باردار شده بودن،،  توکل به خدا آن شالله که به خواسته دلتون برسید برسید عزیزم

ممنونم خیلی لطف میکنی درد سینه و تیر کشیدن زیر دل گاهی دارم

مثبتی انشالله .چون اون بیبی چک جمعه ت خیلی حساسن اونا، پر رنگ‌نشون میدن این مدیکورا جووون میکنن تا بخوان خط دومی رو بندازن انگاری.احتمالا الان بتات روی ۱۰۰ اینا باشه، دو روز دیگه هم تکرار کن خیالت راحت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بی بی چک بی خود هاله نمیندازه ایشالا خیره 

ممنون ایشالا که دل هممون شاد بشه همه هر چه زودتر جواب مثبت بگیرن

میترسم اولش مثبت بوده باشه حالا داره دفع میشه

نمیدونم دیگه توکلمون به خداست

اره میدونم عزیزم مث همهیم حالا هی با خودم میگم گرید بهانست جنین اگه مشکل ژنتیکی کروموزومی نداشته با ...

ایشالا عزیزم اگه خدا بخواد گریدcهم میگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍