2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خوب اینایی که شما میگی هم مشکل اسپرم دارن ؟من واقعا بین رویان و دکتر نصر موندم،اگر برم پیش نصر بهتره ...

آره خیلیاشون مث ما مشکل مورفو و تحرک دارن پیشنهادم بهت اینه که بری پیش نصر چون وقتی مثبتاش زیاده و پس جنین شناسش هم خوبه کارش

تازه رویان راه به راه تعطیل میکنه مام اینطور نیست....بعد عید اون موقع که رویان کار انتقال انجام نمیداد نصر کلی بیمار انتقالی داشت که جواب آزشون مثبت شده بود....رویان از بس شلوغه فقط بلده آدمو معطل کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم

میشه آدرس دکتر نصر رو بزارین ممنون گلم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
میشه آدرس دکتر نصر رو بزارین ممنون گلم

عزیز جان من نمیدونم آدرسشونو ولی دوستان دیگه گویا مریض ایشون هستن مثل لیلا جون که قراره برن پیش نصر برای تخمک کشی دو ماه دیگه و لوبیا پلو هم قراره برن پیش دکتر نصر

ازشون بپرسی آدرس و بهتون میدن

البته فکر کنم تو گوگلم سرچ کنی آدرس و شماره تماسش هست

لیلا جون خیلیا با رژیم گرفتن  به جنسیت دلخواهشون رسیدن ولی من خیلیارو دیدم برعکس شده ای یو ای ه ...

ممنون نازنین جان پریود که نشدم اما دوبار بیبی چکم منفی شد امیدی که ندارم 

اهان متوجه شدم ممنون عزیزم  شما نتیجه ای هم گرفتین؟

ن عزیزم،متاسفانه شرایط اسپرم خیلی بد بود ،جنینی تشکیل نشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان کسی اینجا هست که با برداشتن لوله سمت چپ باردار شده باشه ؟

دکتر بهم گفته باید لوله سمت چپ ببندم😭😭😭اونم بعد پانکچر

میگه اون نمیزاره لقاح انجام بشه ، انجامم بشه جنین از بین میبره 🤦‍♀️

الان تو سیکل پانکچر هستم ، تمام جنین هام باید فریز بشه و همون موقع نمیتونم انتقال بدم 😐

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
آره خیلیاشون مث ما مشکل مورفو و تحرک دارن پیشنهادم بهت اینه که بری پیش نصر چون وقتی مثبتاش زیاده و پ ...

آره خودمم خیلی دوست دارم پیشش ویزیت بشم،ولی از یه طرف هم ذخیرم کمه ،میترسم نصر قبول نکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

فقط برام دعا کنید حداقل جنین های خوبی تشکیل بشه ، چون روزدیروز که روز هفت سیکلم بود ۱۰تا بیشتر تتمک نداشتم که اونم فقط ۴ تاش بالای ۱۳ بود😔😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
طوطیا جون شما شیرشو از کجا میخریدین؟؟؟

من از تبریز گرفتم توی شیشه های پلمپ بودن و ایرانی نبودن  ترکیه ای بودن 

از بازار تبریز عطاری گرفتم شاید بتونی داخل گوگل پیدا کنی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود