2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
والا رویان بهم گفته جنینات خوبه،،،اکثرشون گرید b بودن میدونی جنین شناس مهمه خیلی مثلا کسایی که میرن ...

خوب اینایی که شما میگی هم مشکل اسپرم دارن ؟من واقعا بین رویان و دکتر نصر موندم،اگر برم پیش نصر بهتره چون میدونم دکترم یکیه ولی واقعا نمیدونم جنین شناس و ارولوژی مرکز مام چطوره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برات دوتا جنین تشکیل شد؟؟؟

بله فقط دو تا  معلومم نیست پسر توش باشه بغل دستیمم تعیین جنسیت بود فقط ۵ تا تخمک براش لقاع دادن اونم معلوم نیست چند تاش جنین بشه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ذخیرمو نمی دونم ولی ۲۵ تا تخمک بود که ۱۸تاش جنین شد و ما ۱۰تاشو تعیین جنسیت کردیم قبل فریز ۸تارم همو ...

همسرتون سالم بودن؟؟ شما قبلا هم ای وی اف کرده بودین؟؟ بار اول گرفت؟؟؟؟ هزینش چقدر شد؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
[QUOTE=145476360]عزیزم تا حالا نشنیدم اسپرمو فریز کنن خب چه فایده ای داره این کار ؟ گلم میشه یکم توض ...

اهان متوجه شدم ممنون عزیزم 

شما نتیجه ای هم گرفتین؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
همسرتون سالم بودن؟؟ شما قبلا هم ای وی اف کرده بودین؟؟ بار اول گرفت؟؟؟؟ هزینش چقدر شد؟ 

بله ما هردو سالم بودیم نه بار دوم مثبت شد حدود ۲۳ تومن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم تا حالا نشنیدم اسپرمو فریز کنن خب چه فایده ای داره این کار ؟ گلم میشه یکم توضیح بدی

خیلیا اسپرم و فریز میکنن ولی اسپرم فریز شده نسبت به اسپرم تازه خیلی کیفیتش پایین تره...

ماهایی که مشکل مورفو داره شوهرمون همینطوریشم جنینامون کیفیت چندان بالایی ندارن اکثرشون البته نه همشون

حالا ببین با اس فریز چی میشه

برا همین دکترا میگن سعی کنید جنین فریز داشته باشید چون جنین فریز برعکس فرش خیلی بهتره

شمام اگه تعداد جنینت بالا باشه میتونی برای چند مرحله و حتی سالای بعد داشته باشی....

اون دفعه تو مرکز دیدم یه خانمی اومده بود میگفت پسرمو آوردم اسپرمشو فریز کنم چون به ب‌ی‌ض‌ش ضربه خورده مجردم هست اسپرمش داره از بین میره همین تعدادی که مونده رو میخوام فریز کنه...خب اون بیچاره زن نداشته مجبور بوده اسپرمشو فعلا فریز کنه برا موقعی که ازدواج کرد ولی آدمی که متاهله میتونه بجاش جنین فریز کنه

سلام خدمت همه

ان شاالله حالتون خوب باشه

من جمعه عکس بی بی چک گذاشتم روز دهمم بود که مثبت شد

امروز که دوازدهمه مارک مدیکور گذاشتم بعد دو سه دقیقه کمرنگ مثبت شد

خیلی نگرانم مگه نباید بتا بره بالا پررنگتر بشه

یعنی ممکنه اول مثبت بشه بعد منفی بشه😔

سلام خدمت همه ان شاالله حالتون خوب باشه من جمعه عکس بی بی چک گذاشتم روز دهمم بود که مثبت شد امروز ...

تورا خدا استرس نداشته باش. انشاله مثبته.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام خدمت همه ان شاالله حالتون خوب باشه من جمعه عکس بی بی چک گذاشتم روز دهمم بود که مثبت شد امروز ...

عزیزم نگران نباش حساسیت بی بی چکا متفاوته و همینطور غلظت ادرار هر سری ممکنه فرق داشته باشه

بار اول انگار بی بی چکت یه مارک دیگه بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...