2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم سه شنبه آزمایش میدم اما بیبی چکم منفی شد

فداتشم امیدت ب خدا باشه انشاالله خدا به دلت نگاه کنه و با جواب مثبت میای پیشمون عزیزم. دیروز یه ویدیو دیدم که یه خانم ۴۷ ساله بعد از ۴بار آی وی اف های ناموفق و بعد از ۱۷سال نازائی صاحب یه بچه سالم شده بود خداروشکر. امیدتو از دست نده خدای ماهم بزرگه

والا من میخوام پی جی اس کنم چون سقط مکررم  جنسیتش برام مهم نیست خیلی ، هرچند دختر خیلی دوست دا ...

شیره انگور که میگن خوبه. حتی برای جلوگیری از سقط

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر نصر هم همین نظر رو داره؟

نمیدونم. چون اصلا به من پیشنهادش رو نداد و راجع بهش صحبتی نشد. دکتر حسینی هم که به من گفت اینکارو نکن، گفت شاید برای کسانی تو شرایط خاص مجبور شیم انجام بدیم، مثلا کسی که سابقه بیماری خاصی مثل هموفیلی یا امثال این باشه، ناچارا انجام میشه. اما به کسایی که اینطور مشکلات ارثی ندارن اصلا توصیه نمیکنیم

چی بگم دقیقا؟ کار خاصی میکنن؟ ماماشون کی هستن؟ راهنمایی میکنید چه جوری تماس بگیرم

یکی از ماماهاشون خانم مبشری هست اگه اشتباه نکنم. زنگ بزن 42500 که خب حتما کد هم باید بگیری. بگو با مامای دکتر نصر میخوای صحبت کنی. البته دکتر اینستا هم داره شاید دایرکت اونجا بپرسی جواب بدن.

کاش من میدونستم و استفاده نمیکردم 

عزیزم اشکالی نداره

اینا همش احتیاط هست

شاید یکی ذاتا مشکلی نداشته باشه

ولی در کل چون کار از محکم کاری عیب نمیکنه

شما هم ناامید نباش، مطمین باش خیلی زود دوباره مامان میشی

عزیزم اشکالی نداره اینا همش احتیاط هست شاید یکی ذاتا مشکلی نداشته باشه ولی در کل چون کار از محکم ...

چون من عاشق شیرینیجاتم همش چیزای شیرین میخورم دیگه من پانکچر کردم وانتقال دادم تموم شد امیدوارم نتیجه بگیرم ....مرسی عزیزم ایشالا شماهم یه نینی ناز میاری 

کاش من میدونستم و استفاده نمیکردم 

ببین فکرت رو درگیر این چیزا نکن. خب اینجوری باشه که میوه ها هم سرشار از انواع قند هستن. اول اینکه هرچیزی یه خاصیتی داره و یه معایبی. مهم اینه خواصش غالب باشه. مثلا در نظر بگیر آنتی بیوتیک خوب نیست و چه میدونم تو کلیه رسوب میکنه و فلان اما از اونطرفم اون عفونت اگه برطرف نشه ممکنه منجر به از دست دادن جون بشه. میدونی مثلا مویز یا کشمش برای جنین خیلی هم خوب هست اما زیادیش هم موجب دیابت بارداری میشه. هممون حتما تو خیابونا لابلای ماشینا زن و مردای معتادی دیدیم که خیلی راحت هم بچه دار شدن. پس خیلی هم ربطی به این چیزا نداره

بعدم من لب به شیرینی نمیزنم. منظورم کلا چیزای شیرین هست همسرمم همینطور. اما پانکچر اسفندم یه دونه تخمک هم نداشتم

نگران نباش عزیزم ،انشالله که کلی جنین خوب براتون تشکیل میشه ،مورفوی یک بد نیست ،فقط ای کاش به دکتر ی ...

عزیزم تا حالا نشنیدم اسپرمو فریز کنن خب چه فایده ای داره این کار ؟ گلم میشه یکم توضیح بدی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ببین فکرت رو درگیر این چیزا نکن. خب اینجوری باشه که میوه ها هم سرشار از انواع قند هستن. اول اینکه هر ...

اهان اره خب دقیقا حرف شمادرسته ولی اینکه تغذیه ی ورژیم مناسب هم داشته باشیم خیلی خوبه ...به قول شما مزایای چیزی غالب بر معایبش باشه خیلی خوبه ،همه چی درحد اعتدال باشه خوبه واسیب نمیزنه به بدن من یکمم شکموئم رعایت نمیکنم 🙈

برای سقط شاید خوب باشه ولی من تو کتاب معتبری خوندم هر چیز شیرینی برای تخمک مضر هست حتی عسل

اینا همش اما و اگر هست. عمومیت نداره عزیزم. ببین افت قند خودش باعث کما و حتی مرگ میشه، پس هر چیزی به جا و به اندازه اش خوبه. این کتابی که شما میگی رو بسته به شرایط هر فرد باید تفسیر کرد. اگه اینطوری بود که پزشک برای همه مریض ها یه نسخه واحد میداد. حتی آزمایش هم که میدی از روی یه آیتم نظر نمیدن و ارتباطش با چندتا آیتم دیگه میشه تشخیص نهایی