2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ببین فکرت رو درگیر این چیزا نکن. خب اینجوری باشه که میوه ها هم سرشار از انواع قند هستن. اول اینکه هر ...

لیلا جان حرفاتون در حالت کلی درسته

ولی همین میوه های پرخاصیت هم نباید توش زیاده روی بشه کلا

فقط برای باروری نمیگم چون همون طور که گفتید سرشار از قند هست نهایت روزی دو واحد میوه کافی هست

بعد هم صرفا شیرینی نخوردن به بهبود کیفیت تخمک کمک نمیکنه 

فاکتورهای زیادی دخیله

اهان اره خب دقیقا حرف شمادرسته ولی اینکه تغذیه ی ورژیم مناسب هم داشته باشیم خیلی خوبه ...به قول شما ...

البته که زندگی و تغذیه سالم خوبه. بهتره حواسمون به بدنمون باشه اما همون وسواس و استرس آسیب بیشتری میزنه تا یه دونه نون خامه ای. ببین یه چیزایی از اختیار ما خارجه. مثلا امواج موبایل خوب نیست، شما باردار میشی، چند ماه موبایلتم خاموش کنی اما دو تا ساختمون اونطرف ترت مثلا دکل موبایل هست. خب اونو میخوای چیکارش کنی جز اینکه بسپری به خدای مهربون و استرس رو دور کنی از خودت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان حرفاتون در حالت کلی درسته ولی همین میوه های پرخاصیت هم نباید توش زیاده روی بشه کلا فقط بر ...

عزیزم من عاشق سیب زمینی هستم 😬نمیشه اینم خورد؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
البته که زندگی و تغذیه سالم خوبه. بهتره حواسمون به بدنمون باشه اما همون وسواس و استرس آسیب بیشتری می ...

بعله عزیزم درسته موافقم باهات ...استرس بدترین چیزه ...امیدمون به خداست ایشالا خدا هم دل هممونو شادمیکنه 

آره خوبه برا آقایون... چه خبره ۶ کیلو کم کم بگیر بهت فشار نیاد عزیزم شوهر من هر سری قد ۴۰ یا ۵۰ توم ...

واسه شما تاثیرش خوب بود؟ 

لیلا جان حرفاتون در حالت کلی درسته ولی همین میوه های پرخاصیت هم نباید توش زیاده روی بشه کلا فقط بر ...

صد در صد موافقم. اندازه نگه دار که اندازه نکوست. افراط و تفریط توی هیچ چیزی پسندیده نیست

اینا همش اما و اگر هست. عمومیت نداره عزیزم. ببین افت قند خودش باعث کما و حتی مرگ میشه، پس هر چیزی به ...

قرار نیست با نخوردن شیرینی تو سه ماه خدای نکرده برید تو کما

درضمن خوردن بلوبری حتی کلم بروکلی به طور طبیعی شکر دارن پس یا توجه به اینکه خیلی مواد به طور طبیعی قند دارن هیچوقت مصرف شکر شما صفر نمیشه

این کتابی که من گفتم جزو پرفروشترین کتابهای امریکا هست و نویسندش سالها تحقیق کرده مقاله خونده حتی رفته تو رشته وابسته بهش درس خونده

بهترین متخصص سقط و ناباروری امریکا تاییدش کرده

اتفاقا این کتاب همه چی رو بر اساس مشکلات فردی و کلی تحلیل و بررسی کرده و گفته یه سری چیزها عمومیت داره ولی یه سری چیزها نه و نسخه واحد برای همه نپیچیده

درضمن من علاوه بر این کتاب ، مقالات و کتاب دیگه ای رو هم خوندم

حتی یکی دیگه هم آنلاین اوردر دادم تا بخونم

من قصدم فقط راهنمایی هست تا اونجایی که ازم برمیاد

نه پزشک هستم نه ادعاش رو دارم

[QUOTE=145476360]عزیزم تا حالا نشنیدم اسپرمو فریز کنن خب چه فایده ای داره این کار ؟ گلم میشه یکم توضیح بدی[/QUO                                                      من دو بار تخمک کشی کردم که هر دوبار همسرم نتونست نمونه خوب بده،دفعه دوم دیگه جنین شناس گفت به نظرم بهتره اسپرم فریز بشه که بتونیم روز پانکچر ازش استفاده کنیم ،البته همیشه مورفولوژی و تحرک صفر بود ،بیشتر به خاطر تعداد میگفت که مرتب بالا و پایین میشد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم سیب زمینی سفید خوب نیست ولی سوییت پوتیتو یا همون سیب زمینی شیرین به مقدار کمش مشکلی نداره

ممنونم عزیزم 😓

سلام عزیزم شما پرسیدین کی تعیین جنسیت کرده؟

اره گلم 

شما انجام دادین ؟ با چند تا ذخیره و تخمک ؟ رژیم خاصی داشتین از ماهها قبل؟؟ همسرتون سالم بودن؟ 

😘😘😘

قرار نیست با نخوردن شیرینی تو سه ماه خدای نکرده برید تو کما درضمن خوردن بلوبری حتی کلم بروکلی به طو ...

البته که داری راهنمایی میکنی. من حرفم چیز دیگه است بد متوجه شدی، نمیگم با نخوردن شیرینی میریم کما،گفتم افت قند خطرناکه این فقط یه مثال بود، میگم هر چیزی به اندازه اش لازمه برای بدن. حتی کسایی که شکر زیاد مصرف میکنن هم پوستشون نسبت به سنشون پیرتره هم عرق هاشون خیلی بوی بدی میده. من میگم وسواس بیش از حد خوب نیست همین عزیزم. ممنون که دانسته هات رو به اشتراک میذاری

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من دو هفتا پیش تخمک کشی شدم قرار بود برام فرش انتقال بدن ولی به خاطر عدد پروژسترونم که بالا بود کنسل شد گفتن دومین پریودم بیام شما میدونین دلیلش چیه؟ چرا بالا میشه؟ کار خاصی هست که بتونم انجام بدم که تنظیم بشه؟ از خودشون پرسیدم فقط گفتن رحمت آماده نیس جالبه یک هفته زودتر پریود شدم پریودمام هم اکثرا تاخیر دارن حداقل یک هفته قبل تخمک کشی هم ال دی نداشتم الانم خودم دارم ال دی میخورم زمان پریودم دستم بیاد از ماما پرسیدم گفتش اشکالی نداره اگه الان نتونم انتقال بدم میمونه برای تیر سال اینده این ازمایش رو اصلا برای چی میگیرن پارسال پیش طرازی بودم نگرفتن شریعتی که دولتی میگیرن

اره گلم  شما انجام دادین ؟ با چند تا ذخیره و تخمک ؟ رژیم خاصی داشتین از ماهها قبل؟؟ همسرتون سا ...

ذخیرمو نمی دونم ولی ۲۵ تا تخمک بود که ۱۸تاش جنین شد و ما ۱۰تاشو تعیین جنسیت کردیم قبل فریز ۸تارم همونطوری فریز کردیم نه تغذیه خاصی اصلا نداشتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود