2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
دکتر زنان از قبل سیکل ای وی اف به من و همسرم دارو داده که پیش نصر میریم اماده تر باشیم  از امر ...

منکه نه متاسفانه من ۱۱تا جنین داشتم که ۹تاش تو پی جی دی از بین رفت و ۱پسر و ۱ دختر موند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان پس چرا اکثرا میگن نصر و طرازی خیلی کارشون خوبه من تو پیج مامانای موفق میکرویی بیشتر اسم این ...

طرازی خیلی دکتر خوبیه کارش با رویان قابل مقایسه نیست اما من تعیین جنسیت کردم دکتر جنین شناسم خوب نبود

دوستان من فردا دفعه اولی هست که میرم پیش دکتر زنان .دکتر شوهرم منومعرفی کرده برای میکرو.چه چیزهایی را لازمه بگم جواب ازمایش  شوهرمم ببرم؟یه سونوگرافی سینه دارم‌مال یسال پیشه من فیبروکیست دارم اونا ببرم؟

یا رب العالمین
طرازی خیلی دکتر خوبیه کارش با رویان قابل مقایسه نیست اما من تعیین جنسیت کردم دکتر جنین شناسم خوب نبو ...

شوهر منم مث شوهر شما مشکل مورفو و تحرک داره ممکنه بخاطر همین جنینای منم ضعیف و مشکل دار باشن و شایدم اصلا به بلاست نرسن نه؟؟؟تو بابل که تا به بلاست برسن از بین میگرفتن...

الان تو رویانم جنینای من کیفیت آنچنانی ندارن همشون گرید بی  و سی هستن😓

منکه نه متاسفانه من ۱۱تا جنین داشتم که ۹تاش تو پی جی دی از بین رفت و ۱پسر و ۱ دختر موند

انشالله به خواستت برسی عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه ها من ذخیرم کمه. ۰/۶  و پنج ساله ناباروری دارم.

دکتر بهم ال دی داده تا ماه بعد میکرو کنم. بهش گفتم تقویتی چی بخورم گفت من اصلا این چیزارو قبول ندارم. فقط ویتامین دی بخور...

چیکار کنم بنظرتون برای تقویت تخمک؟ تو این مدت کوتاه... تقریبا یک ماه و نیم

آرزو جونم منم مثل خودتم خیلی خیلی افسرده و ناراحتم منکه دیگه پول ندارم بتونم دوباره شروع کنم اما شما ...

بخدا منم توشرایط سختی پا گذاشتم تواین راه .واقعا خسته شدم اینهمه هزینه کن اینهمه عذاب بکش اخرسر هم منفی میشه.

دکتر طاهری پناه هم به من اصرار کرد که جنین هام باید PGS بشن اما دکتر حسینی جنین شناس گفت به هیچ عنوان قبول نکن.گفت اکثرا تو پی جی دی یا پی جی اس از بین میرن. گفت یه روش تهاجمیه و من منعت میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بخدا منم توشرایط سختی پا گذاشتم تواین راه .واقعا خسته شدم اینهمه هزینه کن اینهمه عذاب بکش اخرسر هم م ...

وقت آزمایشت کی هست؟ کاش یه بی بی چک بذاری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خواهرشوهر منم وقتی میکرو کرد افتاد به خونریزی شدید میگفت روز تعطیل بود نمیتونستم برم دکتر کور ...

عزیزم بی بی چک زدم منفی شد .دفعه قبلم افتادم لک بینی رفتم ازمایش دادم بتام ۲ بود .دیگه عادت کردم به منفی شدن 

وقت آزمایشت کی هست؟ کاش یه بی بی چک بذاری

دوشنبه وقت ازمایشمه .امروز روز سیزدهم هستم .بخدا از حرصم پاشدم کار کردم .غیر خودم پدر مادرم کلی عذاب کشیدن فقط دلم برا اونا کبابه