2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم ولی ما زیاد وقت نداریم تا پانکچر بخدا قبل اینکه بره آزمایش خیلی بهش ...

حالا تا زمان پانکچرت همین کارایی که گفتم انجام بده مخصوصا خرنوب و انشالله جواب میگیری

دکترا میگن حتی اگه چندتا دونه اسپرم سالم هم وجود داشته باشه برای میکرو کافیه نگران نباش عزیزم

خداروشکر اینبار زیاد درد نکشیدی فکر کنم دفعه قبل به خاطر عمق رحم اذیت شدی نه خراش اخه درد عمق رحم خی ...

ممنون، انشاالله

نه عزیزم بخاطر خراش بود چون عمق رحم یه لحظست خراش بیشتر طول میکشه من اونجا دیدم خانومایی که سر خراش جیغ میکشیدن تازه یکی تشنج کرد😐😐😐 کلا تو بیمارستان انگار زجر میدن ملتو😅

منم امروز سوم پریودی بود انجام دادم، مگه شما سیکل انتقال نیستی؟ فردا بری برات انجام میده دیگه، من قبلش سونو شدم بعدش خراش داد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا تا زمان پانکچرت همین کارایی که گفتم انجام بده مخصوصا خرنوب و انشالله جواب میگیری دکترا میگن حت ...

باشه عزیزم ممنون که راهنمایی کردی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آخه ظاهرا آمار مثبت اینا بیشتر از دیگرانه. من با اینکه 42 ساله هستم دکتر نصر به من گفت احتمال مثبت ش ...

منم بخاطر سنم خیلی نگران کیفیت تخمکام بودن اما ۵ ماه اینوفیلیک کیوتن و اووژن خوردم

ممنون، انشاالله نه عزیزم بخاطر خراش بود چون عمق رحم یه لحظست خراش بیشتر طول میکشه من اونجا دیدم خان ...

تو پریودی خراش میدن ؟بی حسی نداره؟😩

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
منم بخاطر سنم خیلی نگران کیفیت تخمکام بودن اما ۵ ماه اینوفیلیک کیوتن و اووژن خوردم

چرا پیش نصر نمیری عزیزم؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
وای لیلا جان یعنی چقدر طول میکشه  اخه من که نمیتونم زیاد ایران بمونم😓😓😓😓

عزیزم پروتئین واسه مرد هم خوبه ؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آرزو جونم مشکلتون چیه ؟ بازم جنین داری؟ دکترت کیه ؟

حرکت رو به جلو همسری صفره واریکوسل هم داره .بله سه تا جنین فریز دارم اما دلم به انتقال نیست. خسته شدم همش بامنفی مواجه شدم