2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دورازجون خواهری .دشمنت بمیره .اره واقعا سخته .بیشتر برا بابا مامانم ناراحتم الان نشستن کلی گریه میکن ...

آخی الهی😥

منم بخاطر همین به مامانم اینا نگفتم الان هیچیییی نمیدونه کلی استرس داره میگه چرا انقدر دیر شده زودتر بچه بیار دیگه اگه بدونه من ۴بار آی یو آی کردم دوبار پانکچر شدم با دوبار انتقال دور از جونش سکته میکنه

انشاالله خدا بخاطر دل پدر و مادرمونم که شده زودتر حاجتمونو بده...الهی آمین

مشکل دوتاست یکی ناراحتی از منفی شدن یکی هم بهم ریختن هورمونا که ناراحتی رو یه جوری چند برابر میکنه ک ...

نه دیگه قبول کردم باید خدا بخواد فعلا که برا ما نخواسته .سعی میکنم زود خودمو جمع وجور کنم وبه زندگی عادی برگردم .افسوس که هیچی وفق مراد ادم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها امروز رفتیم آزمایش همسرمو گرفتیم اوضاع اسپرما نسبت به آزمایش قبلی بدتر شده مورفو شده ۱ آزمایش dfi هم شده ۲۱ درصد دکتر گفت ببر به جنین شناس نشون بده اگه تایید کرد با شروع پری آی وی افو شروع کنیم ولی جنین شناس گفت باید دو سه ماه دارو بخوره بعد باز به دکتر گفتم گفت نه نیازی نیست دارو بخوره یه ساله خورده اگه قرار بود بهتر شه میشد قرار نیست که دارو معجزه کنه حالا این ماه میرم برا آی وی اف ولی شنیدم اسپرما ضعیف باشن جنینا بی کیفیت میشن خیلی نگرانم و حالم خوب نیست

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون عزیزم. همچنین شما و همه دوستان واقعا آرزومه. اینقد دلم از اینور اونور گرفته که ...

فکر کنم این روزا هممون دلمون یه جورایی گرفته و هیچکی و نداریم باهاش بحرفیم اگه اینجام نبود نمیتونستیم باهمدیگه حرف بزنیم دلمون میترکید

منم کلی دلم گریه داره

کاش خدا از امتحان کردن ما دست برداره و حاجت دلمونو هرچه زودتر بده...

🌹✨🍀🌹✨🍀🌹✨

نماز درخواست فرزند نمازی است که هنگام ظهر روز جمعه بین دو نماز خوانده می شود .

اگر زن و شوهری بچه دار نمیشوند

امام صادق علیه السلام فرمود :

بعد از نماز جمعه دو رکعت نمازبا رکوع و سجده های طولانی بخواند و بعد از نماز این دعا را بخواند :

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ زَكَرِيَّا عَلَيْهِ السَّلَامُ إِذْ نَادَاكَ‏ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ‏ اللَّهُمَ‏ فَهَبْ‏ لِي‏ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ اللَّهُمَّ بِاسْمِكَ اسْتَحْلَلْتُهَا وَ فِي أَمَانَتِكَ أَخَذْتُهَا فَإِنْ قَضَيْتَ فِي رَحِمِهَا وَلَداً فَاجْعَلْهُ غُلَاماً مُبَارَكاً زَكِيّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ نَصِيباً وَ لَا شِرْكا

این نماز برای خواستن فرزند پسر نیز مفید است

📚جمال الاسبوع ص ۴۴۰

‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ❌اجازه نشر باذکر نام کانال جایز است. ❌

⛔توجه توجه توجه⛔️

❌نشر مطالب کانال بدون ذکر لینک ضمان شرعی دارد

کانال پاسخ های قرآنی اِنَّ مَعَ العُسْرِ یُسراً

@maalosre_yosra

🌹✨🍀🌹✨🍀🌹✨🍀

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها امروز رفتیم آزمایش همسرمو گرفتیم اوضاع اسپرما نسبت به آزمایش قبلی بدتر شده مورفو شده ۱ آزمایش ...

خانوما چیکار کنم موندم سر دوراهی؟؟؟

فکر کنم این روزا هممون دلمون یه جورایی گرفته و هیچکی و نداریم باهاش بحرفیم اگه اینجام نبود نمیتونستی ...

آره حالا جالبه همه حتی خواهرای خودم که مشکلم رو میدونن، فکر میکنن همه چی بر وفق مراده و من خیلی سرخوشم

البته هم که دلم میخواد همه همیشه منو سرحال و قوی ببینن.

اما تو دلم خیلی کم میارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها امروز رفتیم آزمایش همسرمو گرفتیم اوضاع اسپرما نسبت به آزمایش قبلی بدتر شده مورفو شده ۱ آزمایش ...

عزیزم طوطیاجون صفحه قبل راجب تغذیه ای که همسرشون قبل آی وی اف داشتن توضیح دادن که خیلی بدردتون میخوره

منم شوهرم مشکل مورفو و تحرک داشت بهش دو سه ماه قبل میکرو فقط گرمی دادم بخوره و هرروز خرنوب براش دم میکردم روزی دوبار صبح و شب میخورد آب پرتقال و فلفل دلمه سرشار از ویتامین سی هست که خیلی خوبه برا اسپرم...نخود و خیس کن هر شب بده بخور خیلیییی تو کیفیت اسپرم تاثیر داره چون پروتئین داره (البته من چون شوهرم مشکل یبوست داره نمیخورد اینو)

شوهرم یه ماه بعد خوردن اینا مورفوش از ۲٪ رسید به ۳٪

بدبختی اینه که مرفو درمان خاصی نداره ولی شما همون خرنوب پودر شده یا چوبشو دم کم بده بخور تا حدودی موثره

بله اوابوست با کیوتن فولیک اسیدم میخوردم با یدو فولیک واقعا نمیدونم چرا اینجوری شد هر بارم سنو میکرد ...

شوهرتم خیلی تقویت کن ببین رو بعضیا دارو شیمیایی جواب نمیده شوهر من هروقت داروشیمیایی خورد افت کرد اسپرمش ولی وقتی خرنوب و چیزای گیاهی میدمش بهتر روش جواب میده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم طوطیاجون صفحه قبل راجب تغذیه ای که همسرشون قبل آی وی اف داشتن توضیح دادن که خیلی بدردتون میخور ...

ممنون عزیزم چشم حتما انجام میدم ولی ما زیاد وقت نداریم تا پانکچر

بخدا قبل اینکه بره آزمایش خیلی بهش رسیده بودم ولی جواب آزمایش کلا برعکس دراومد

آره حالا جالبه همه حتی خواهرای خودم که مشکلم رو میدونن، فکر میکنن همه چی بر وفق مراده و من خیلی سرخو ...

اتفاقا بهتره که فکر کنن تو خیلی اذیت نمیشی بنظرم ترحم کردن خیلی دردآور تره

عزیزم این روزام تموم میشه و نوبت شادی و خوشی ما هم میرسه منم با اینکه خیلی ناراحتم ولی بازم همش دلم روشنه

امیدت بخدا باشه همه چی درست میشه

بقول شوهرم فقط مرگه که چاره نداره دور از جون بقیه چیزا بالاخره حل میشه...

خدا از دهنت بشنوه من سینال اف میزدم دو تا پودر یه اب با پیدی هومونگ نمیدونم به خاطره دارهابود یاکم ک ...

منم همینارو میزدم ۲۱داشتم ولی از قبل پانکچر ورزشم داشتم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...