2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خانما کسی در مورد تعیین جنسیت با آی یو آی چیزی میدونه؟

من پرسیدم دومین روزه پری میری دارو بهت میده تخمکات رشت میکنن بعد روزی که خودش میگه شوهرت نمونه میده توازمایش گاه جدا سازی میکنن وبرات تزریق میکنن ولی جدا سازیش تقریبیه یعنی میگفت ۷۰ درصد احتمال داره جنسی که میخوایی باشه من خیلی ها رو تو اطرافیان دیدم که برعکس بوده بعدشم دکتر گفته شما جزوه اون ۳۰ درصد بودید به همین راحتی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بهشون بگو اول برات تعیین جنسیت کنن بعد فریز که وقتت هدر نره. اگر مشکل مالی نداری برو یه جا که دکتر ج ...

گفتم میگفت جنین ضعیف میشه شاید پسر توش باشه به خاطره همین فریز کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنتش کنه اگه اینجوریه که به خاطره داروهاس این بار بهش میگم سینال برام ننویسه اون امپولی که فقط ...

نه عزیزم اول بذار تکلیف این دوتا جنینت معلومشه انشالله با همونا جواب میگیری امیدت به خدا باشه

زخیرم خوبه ولی نمیدونم چرا این جوری شد 

من همش میترسم این دکترا واسه پول جنین خوب رو تشکیل ندن که ما هی بریم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منم واسه نداشتن بچه با خواهرم مقایسه میشم و همیشه زخم میشنوم...باز خداروشکر که دوتا دسته گل داری...م ...

عزیز دلم خیلی سخته خدا ایشالا معجزشو میذاره تودلت 😘😘حرف همیشه هست اهمیت نده عزیزم 

بله همزمان با هیسترو خراش هم دادن آزمایشت ایمنی و انعقادی رو دادی؟ مشکلتون چیه؟ دکترت کیه ؟

یه سری آزمایش جدیددادم منتطرم جوابش بیاد

همسرم ازمایش اسپرمش خیلی کمه.درحدی که فریز کردیم

دکترمرمضی اهواز

قربونت دوست خوبم.ممنون برای انرژی مثبتی که بهم دادی و ایشالا که خدا دعاهاتو در حق خودت و نی نی گلت و ...

پس دقیقا شرایطمون یکیه عزیزم،  قربونت آن شالله هم بزودی همه چی وفق مراد بشه،  خدا برای همه بسازه ما هم جزوش

بلاخره یکی مثل خودم هست که به دکترا مشکوک باشه

😂😂واقعا هم ممکن  این باشه 

پول کمی نیست الانم اوضاع اقتصادی همه سخت شده حتی دکترها 

الان من چند روزه همش دارم صحبت دوستان رو میخونم گاهی میگم این که مشکلی نداشت چرا جنیناش این جوری شد چرا نموندجنین؟؟ مگه میشه یه جنسیتی که بخوای انقدر کم تشکیل بشه اون جنین شناس از حرکات اسپرم میفهمه کدوم الان x کدوم y  کارش اینه 

خلاصه ذهن مریضی دارم 😂😂😂

😂😂واقعا هم ممکن  این باشه  پول کمی نیست الانم اوضاع اقتصادی همه سخت شده حتی دکترها  ...

ذهن مریضی نداری گلم واقعا ادم سر در نمیاره من اول سنو از دکتر پرسیدم گفت تخمکات زیاده باید دکتر دارو هاتو کم کنه برایه تخمک کشی خیلی اسرار کردم گفت بالای ده تا داری همشم سایز ۱۴و۱۵و۱۳بود بعد سنویه اخر گفت خیلی خوبه داروهامم کم نکرد تازه باید همشم رشد میکردن حالا رفتم برایه تخمک کشی میگه ۸تادو تاشم کوچیکه وقتی حرفهاشون با هم همخونی نداره ادم شک میکنه نه وقت مردم نه هزینه براشون ارزش نداره الان من باید ۷۵۰ برایه فریز بدم خدا میدونه چه قدر هم هزینه ی سنو داروهای انتقاله بعد فردا پسری هم نباشه هی میگه جنین ضعیف میشه جنینی که ضعیف باشه از فریزم در نمیاد ببخشید انقدر عصابم خورده پستام طولانی میشه  

😂😂واقعا هم ممکن  این باشه  پول کمی نیست الانم اوضاع اقتصادی همه سخت شده حتی دکترها  ...

والا ما هم به گفته خودشون مشکلی نداشتیم ولی دوبار پانکچر شدم و یکبار با ده تا تخمک دو تا جنین شد یه یار با ۱۲ تا تخمک هم دوتا جنین حالا بماند که بار دوم بعدش زنگ زدن گفتن دوتا دیگه دارید ولی من همش از دکتر میپرسیدم عیب کار کجاست اگه میگید هم تخمک خوبه هم اسپرم هم وضعیت جنین اونا هم جوابگو نبودن تازه من تعیین جنسیت هم نبودم،،  والا تهمت نمیزنم ولی همیشه مشکوکم

والا ما هم به گفته خودشون مشکلی نداشتیم ولی دوبار پانکچر شدم و یکبار با ده تا تخمک دو تا جنین شد یه ...

حق داری عزیزم واقعا باید دلیل محکمی باشه و بگن چرا این جوری شده 

تخمک زیاد اسپرم سالم بازم هیچ  

نمیخوام ذهنیت دوستان رو بهم بریزم من خودم پدرم پزشکه اما واقعا تو دنیای پزشکی پول واسه خیلی ها مهم شده وجدان کاری پایین اومده 

دکتر با وجدان باید پیدا کرد که اگه کارت نشد بگی واقعا ایراد داشتیم نه این که واسه پول هی مارو ببرن بیارن 

خلاصه که انسانم ارزوست 

سارا جون شما کي پانکچر شدي منظورم چ تاريخيه @سارادلارام    

دهم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍