2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام دخترا

من فردا انتقال دارم..توروخدا واسم دعا کنین این دفعه بگیره

دفعه پیش مثبت شد ولی بعد چند روز لکه بینی پریود شدم

راستی من این سری فقط شیاف پروژسترون استفاده میکنم چون دفعه قبل به آمپولش حساسیت دادمو جاش عفونت کرد

به نظرتون شیاف اثر داره؟؟

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس خودمو برایه از نو شروع کردن اماده کنم

عزیز شاید جنینات خوب باشن وسالم بیان بیرون نا امید نشو من خودم ازنگرانی داشتم میمردم ولی خدا خواست ودوتا انتقال دادم ایشالا که جواب بگیرم وگرنه منم جنین ندارم دیگه ایشالا شماهم باهمین دوتا صاحب یه گل پسرمیشی دکتر من میگفت یه خانومی کلا یدونه جنین  پسر داشت باهمون مثبت شد 

عزیز شاید جنینات خوب باشن وسالم بیان بیرون نا امید نشو من خودم ازنگرانی داشتم میمردم ولی خدا خواست و ...

نازنين امروز ميشه هفت روز ک انتقال دادي؟ ني ني ها بلاست بودن؟ ک آز ميدي؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
زخیرم ۶.۹بودرویش کرج میرم دکتر منصوری مقدم اونا گفتن دوازده تمن ولی تا الان غیر از هزینه ی فریز وانت ...

عزیزم با این ذخیره تخمک کمی داشتی من ذخیرم ۲وخورده ایه ...داروهات خوب بودن؟ 

عزیزم با این ذخیره تخمک کمی داشتی من ذخیرم ۲وخورده ایه ...داروهات خوب بودن؟ 

خدا از دهنت بشنوه من سینال اف میزدم دو تا پودر یه اب با پیدی هومونگ نمیدونم به خاطره دارهابود یاکم کاری دکتر

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
از روز شنبه حساب کنم میشه ۸روز ولی  درستش انگار هفت روزه ...اره عزیزم بلاست بودن پنجشنبه ازمایش ...

بي بي چک سه روز ديگه بزن😍😍😍من خيلي ذوق شمارو دارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام لیلا جان..شما درمورد هیسترو اطلاعاتی داری

سلام عزیزم. در همون حد که برای من انجام شد میتونم بهت اطلاعات بدم

یه روش تشخیصی درمانی هست برای اینکه شرایط رحم بررسی بشه. اگر خوب بود که هیچ. اما اگر مشکلی مثل فیبروم یا سپتوم یا مشکل در دیواره رحم باشه حین هیسترو درمان میکنن. بیهوشی سبک و کوتاهی داره مثل پانکچر. و نقاهتش هم معمولا کوتاهه. اما خب برای من یه کم بیشتر طول کشید چون کورتاژ هم کرد بخاطر سپتوم بزرگی که داشتم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا از دهنت بشنوه من سینال اف میزدم دو تا پودر یه اب با پیدی هومونگ نمیدونم به خاطره دارهابود یاکم ک ...

همه چی رو بسپار به خدا ایشالا معجزه میشه برات  و برای گل دخترات داداش میاری ...برای من ۷تا گونال بود ولی خب تخمکام ۸تاشد دوس داشتم حداقل ۱۵تایی باشه که جنین اضافه داشته باشم 

بي بي چک سه روز ديگه بزن😍😍😍من خيلي ذوق شمارو دارم

اخه عزیزم من  هم روز انتقال هم سه روز بعد امپول اچ سی جی زدم میترسم مثبت کاذب نشون بده راستش یادم رفت بیبی چک بخرم کسی هم نیس برام بخره  وگرنه قایمکی میزدم شوهرمم گفته اصلا نمیخرم  خودم خیلی ذوق دارم ولی باید تا پنجشنبه صبر کنم  ایشالا که خدا دلمونو شادمیکنه 

علم پیشرفت کرده که ما راحت تر به چیزی که میخوایم برسیم تلاشت رو واسه هدفت بکن تا بعدها پشیمون نشی&nb ...

عزیزم من خیلی باهات موافق نیستم. در واقع این صنعت هست که پیشرفت کرده نه علم پزشکی. مثلا ابزاری اختراع شده که به جای اینکه عمل باز انجام بشه مثلا لاپاراسکوپی میکنن. اگر علم پیشرفت کرده بود الان این پزشک هامون صدجور آزمون و خطا نمیرفتن. همون دفعه اول همه چی رو اوکی میکردن و نتیجه مثبت میگرفتن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اخه عزیزم من  هم روز انتقال هم سه روز بعد امپول اچ سی جی زدم میترسم مثبت کاذب نشون بده راستش یا ...

اها بي بي هم اگه بزني کاذبه ☺☺ايشالله با بتاي تپل مياي