2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
سلامت باشی گلم.سه تا جنین داشتم با گرید b و دوتاa.هر سه رو انتقال دادن. منم عاشق دوقلویی بودم و هست ...

عزیزم ایشالا به سلامتی فارغ شی😍😍😍😍😍😍ممنون بابت راهنماییت عزیزم ....فک میکنم واقعا سخته ولی منم مثله شما عاشقشم❤❤❤شما دعا کن خدا به منم دوقلو بده البته ظرفیت تحمل سختیاشم بده🤦‍♀️

عزیزم ایشالا به سلامتی فارغ شی😍😍😍😍😍😍ممنون بابت راهنماییت عزیزم ....فک میکنم واقعا سخته ولی منم ...

ان شالله عزیزم..حتما دعا میکنم پناه جان..ولی خودت از ته قلبت از خدا بخوای مطمئن باش بهت میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دقیقا شرایط شما رو دارم می خوام حدالامکان برم سرکار  اما از ماه دیگه فک می کنم بی خیا ...

من واقعا به حقوقم نیاز دارم مخصوصا تو این مدت که اینهمه خرج درمان دادیم از طرفی هم سابقم خوبه حیفم میاد منی که تمام بهترین سالهای جونیمو گذاشتم برای کار کردن حالا بدون هیچی و دست خالی ول کنم، آخه بقیه همکارامون موقع بارداری حسابی از وضعیتشون استفاده کردن شانس منه که قضیم خورده به کرونا و کمبود نیرو

نه گفتن انشاءالله نتیجه pgd مشخص شد خبر میدن، که نتیجه pgd هم تقریبا تا آخر شهریور طول می کشه

آها ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم هایپر شدم عزیزم  دکترم گفت سه پریود بعد بیا  بهش گفتم چرا چون هایپر شدم یا همه اینطو ...

ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من تخمک اهدایی میخوام اگه کسی رو سراغ دارین ممنون میشم بگین بهم 

تو کلیتیک امید یه خانم واسطه هست به اسم خانم موسوی معتمد دکترم هست دوست داشتی برو‌ اونجا

برو‌پیش منشی بگو‌بهش

برای عکسش چی بخوریم؟ من یبوست آرزوم شده

موز بخورید با کته و ماست 

۱ لیوان چایی و با دارچین دم کن ، ۱قاشق عسل بزن داخلش و یه قاشق آبلیمو هم بزن توش ، خیلی خوشمزه و اونطرفی هم مشکل حل میکنه عزیزم 😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیزم ، برگ زرد آلو رو دم کنم بخورم؟؟

نه عزیزم همینجوری بزار رو میز و رد میشی بخور ،

اگه صبح که از خواب بلند میشی هم یک لیوان آب ولرم و عسل و آبلیمو هم بخوری خیلی خوبه 

ولی در کل سعی کنید ۸ لیوان آب بخوری تو روز مخصوصا با شکم خالی  

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
همه چی بخور فقط سالم پیاده روی هم داشته باش مصرف مایعات هم ببر بالا  من این کارو کردم البته قب ...

اوکی ممنون 🌹🌹🌹من الان یکساله نوشابه ودلسترو دوغ وکنسروکمپوت هرچیز بسته بندی شده که موادنگهدارنده داره نخوردم

خدایابه امیدخودت🌺
سلامت باشی گلم.سه تا جنین داشتم با گرید b و دوتاa.هر سه رو انتقال دادن. منم عاشق دوقلویی بودم و هست ...

خدابرات نگهشون داره وسالم بیان بغلت😍😍😍😍

این گرید یعنی چی

گرید ای وبی 

خدایابه امیدخودت🌺