2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
به سلامتی عزیزم ....چند تا برات انتقال دادن؟گرید جنینات یادت میاد؟؟؟ببخش میپرسما اخه منم دوقلو خیلی ...

سلامت باشی گلم.سه تا جنین داشتم با گرید b و دوتاa.هر سه رو انتقال دادن.

منم عاشق دوقلویی بودم و هستم.میدونستم سخته ولی نه تا این حد!!!

اگه آدم با حوصله ای هستی و میدونی که میتونی نه ماه تموم توی خونه رو تخت بخوابی بسم الله😊

البته همه مثه هم نیستن.ولی من ای وی افی بودم و با کوچکترین فعالیت دردم میگرفت.حتی نشستن هم منع شده بودم.

الانم زخم بستر گرفتم.پوست شکمم حسابی کش اومده صاف و صیقلی شده😅😅 و خیلی چیزای دیگه.

اینا رو نمیگم بترسونمت!فقط اگه واقعا دوست داری و از خدا میخوای بهت دوقلو بده ازش بخواه تحمل سختی هاشم بهت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم لطفا کمکم کنید پسر من الان 26 روزه هس الان یه هفته هس انگار شکم درد داره موقع دستشوی ...

دختر من کولیک و‌رفلاکس داشت اینجور میشد 

شاید رفلاکس و پنهان داره و متوجه نمیشین یعنی شیر رو برمیگردونه ولی از دهنش بیرون‌نمیریزه 

پدی لاکت خیلی خوبه 

ولی باز ببر دکتر دارو‌ بگبیر نذار اذیت بشه 

سلامت باشی گلم.سه تا جنین داشتم با گرید b و دوتاa.هر سه رو انتقال دادن. منم عاشق دوقلویی بودم و هست ...

عزیزم انشاالله چند روز آخر برات زودتر سپری بشه و پسرهای قشنگتو بسلامتی بغل کنی

دختر من کولیک و‌رفلاکس داشت اینجور میشد  شاید رفلاکس و پنهان داره و متوجه نمیشین یعنی شیر رو ب ...

عزیزم شیر رو که خیلی برمیگردونه این دارویی که گفتی رو اسمش رو زیاد شنیدم برا دل درد خوبه؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
خانمااا من سرچ کردم نوشته بود آمپول پروژسترون زیادش باعث سقط جنین میشه خیلی ترسیدم پس چرا دادن من تا ...

عزيزم چرا میری تو نت چیزهایی که اصلاً معتبر نیست رو میخونی؟؟ دکتر این دارو رو داده، شما به حرفهای توی نت توجه میکنی؟؟ "ببین عزیزم پروژسترون کلا دو تا کار متناقض رو انجام میده، اگر باردار نباشی باعث پریود شدن و ریزش دیواره رحم میشه، و اگر باردار باشی باعث جلوگیری از ریزش دیواره رحم میشه و در واقع جلوی سقط رو میگیره، معمولاً چون تا 16 هفتگی جفت میزان کمی پروژسترون از خودش ترشح میکنه و این ممکنه باعث سقط بشه، بخاطر همین آمپول یا شیاف پروژسترون میدن تا مشکلی پیش نیاد، خیلی ها بعد از 16 هفته یا شاید هم یکی دو هفته زودتر دکتر قطع میکنه، چون دیگه خودِ جفت به اندازه کافی پروژسترون ترشح میکنه، یعنی ماهیتابه آنا رو حتماً لازم دارم، زینبی کجایی؟؟؟ 😁😁😁😁

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم چرا میری تو نت چیزهایی که اصلاً معتبر نیست رو میخونی؟؟ دکتر این دارو رو داده، شما به حرفهای تو ...

😂😂نه مرضی جون منم اینو می دونستم امروز که زنه تو داروخانه گفت ما اجازه نداریم چون خیلیی عوارض داره گفتم نه خانم‌عوارض نداره گفت من میدونم یا شما اومدم‌ خونه گفتم نکنه من نمی دونم فهمیدم اون خانم الکی حرف زد 🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
😂😂نه مرضی جون منم اینو می دونستم امروز که زنه تو داروخانه گفت ما اجازه نداریم چون خیلیی عوارض داره ...

والا تو شهر ما که راحت آزاد گیرت میاد، بی خیال این حرفها، چند تا داروخونه رو برو ان شاء الله گیرت بیاد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
یعنی دوقلو باید نه ماه استراحت مطلق باشیم؟اینجورباشه که ترسناکه

برای من اینجور بود😕

البته سه ماه که رسیدم از استراحتم کم کردم ولی بهم نساخت!دور از جون نزدیک بود سقط کنم😢

دکترم خیلی جدی گفت فقط استراحت مطلق

منم اینقدر ترسیدم که الانم که هشت ماهم داره تموم میشه استراحت مطلقم..یعنی سعی کردم کمی فعالیت سبک داشته باشم.یا لااقل کمی بیشتر بشینم.ولی دردم میگیرفت باز دراز میکشیدم.

البته خونه بابام اینا نزدیکه پله هم نداره.ماهی یکی دوبار میرفتم

عزیزم شیر رو که خیلی برمیگردونه این دارویی که گفتی رو اسمش رو زیاد شنیدم برا دل درد خوبه؟

بله برا دل درد خوبه ولی حتما دکتر ببر

رفلاکس م درجه داره

ممکنه شیر خشک‌مخصوص بخواد ممکنه مجبور باشی امپرازول بدی یا نه با همون پدی لاکت آروم‌بشه 

در هر حال باید زمان بگذره تا خوب بشن

دختر من شش ماهش تموم‌شد خوب شد 

حتما  حتما آروغش بگیر 

شیر دادی زود نخوابون‌با زوایه تو بغلت نگه دار تا شیر هضم بشه

اگه شیر خشک‌میدی حجمش کم کن تعدادشو بالا ببر