2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم کمبود کلسیم نداری ؟ 

نمیدونم والا،  آخه تو آزمایش کلی که ماههای اول انجام دادم فقط کمبود دی داشتم حالا برم دکتر ببینم بهم کلسیم میده، هرچند به قول دوستان کار مدام با کامپیوتر هم حتما اثرگذار بوده

اخه من دی پانکچر شدم قراربود اسفند انتقال بدم که کرونا اومد وکنسل شد بعدشم که باز کرونابود و ضخامت ا ...

چه قد طولانی شده ...ولی باز خداروشکر انتقال دادی تموم شد ...من میترسم برسم به مرحله انتقال به خاطر کرونا تعطیل شه دوباره😔

درسته..ولی میانگین بخوای حساب کنی.اکثر کسایی که دوقلو داشتن بتاشون بالا بوده

والا منکه اینهمه دوست و آشنا و مریض داشتم که بتاشون رو دیدم، این حرف صدق نمیکنه، همکارم طبیعی باردار شد، یه روز بعد از موعد بتاش 2هزار و خورده ای بود، ولی یه قلو بود، منم بتام یه روز بعد از موعد 169 بود و یه قلو بود، تجربه من چیز دیگه ای میگه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم مدارك ببري قبلش بهتره ولي اگر بري مرخصي بعد هم مدارك ببري فكر نكنم ايرادي داشته باشه ولي من هم ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم،،  بعد فقط حقوق از بیمه میگیریم یعنی بقیه مزایا مثل اضافه کار و...  اگه مثلا یک یا دوماه ماه استعلاجی باشیم حذف میشه؟؟؟  آخه تو این شرایط اقتصادی به حقوقم احتیاج دارم میخوام بدونم حساب کتابش دستم باشه که چقدر کم میارم

عزیزم بلاست یعنی جنین ۵روزه شماهم تعیین جنسیتی جنینات باید بلاست بشن بعد پی جی دی البته ببخشید من جو ...

عزیزم ولی جنینای ماهک جون ۴ روزه بودن ...اونم پی جی دی داشته ...منم شنیده بودم باید بلاست باشن 🤔

بجز آتل نرمشی نداره یل کار دیگه ای مثلا بزارم داخل آب گرم تا بهتر بشه؟

نه عزیزم فقط آتل، من مدام میبستم، از اول بارداریم درد داشتم تا پایان 7 ماهگی که دیگه وضعیت دست راستم بحرانی شد و باید عمل میشد، تو این 7 ماه آتل خیلی کمکم کرد، وگرنه نمیتونستم تحمل کنم، شبها حتماً حتماً آتل ببند 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ارزوی عزیزم اصلا بی بی چک اهمیتی نداره...خودت اینارو بهتر از همه میدونی...یه وقت داروهاتو قطع نکنی.. ...

نه همچنان داروهامو استفاده میکنم .ولی امیدی ندارم .باورت میشه گریه نکردم انگار قبول کردم که ... باید خدا بخواد فعلا که برا ما نخواسته

بلخ درسته ولی ربط به چی داره؟

به هیچی عزیزم، فقط تو سونو مشخص میشه، همین 

خانوما من همیشه انوکسا رو تو شکم میزدم،برای زدن روی بازو باید سوزنو کج وارد کنیم؟چون مثل شکم مستقیم ...

من شکمم کبود شدش از دکترم پرسیدم گفت به شکمت هم با زاویه ۴۵ درجه بزن،  که زدم و کبودی ها یکم بهتر شدن،،،  میشه بگید چرا میخواید به بازو بزنید؟؟؟  اخه منم همش نگرانم شکمم بزرگتر بشه آمپول بخوره به کیسه آب بچه یا پوست کشیده بشه و دیگه نشه بین دوتا انگشت گرفت و تزریق کرد