2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
سونو رفتم  همه چی خوب بود  الان ۱۸ هفته و ۴ روز

والا عزیزم بصورت تجربی ندیدم که بخوام خیلی واضح و دقیق بگم، ولی طبق چیزهای علمی، انگار برای سندروم داون به همراه غربالگری دوم انجام میشه، همچنین یکی از چیزهایی رو که مشخص میکنه، احتمال فشارخون بارداری س، در همین حد میدونم عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنونم عزیزم والا دو روز خبر مثبت شدن کرونا چندین نفر از همکارای ادارمونو شنیدم عصبی و استرسی ش ...

عزيزم مگه چند هفته ای که نگران تکون هاش هستی؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نازنین جان اخه تو نت نوشته داوالاگ برا عفونت واژنه من فکر نکنم عفونت واژن داشته باشم نه خارش نه الته ...

عزیزم من دالاواگ رو برای اون یکی دوستمون گفتم که قبل انتقال استفاده میکردم ، برای شمارو نمیدونم اگه با این راهکارهای خونگی خوب نشدی یه دکتر برو 

راستی عزیزم من چند شبه که وقتی صبحش بیدار میشم مفاصل انگشتای هر دوتا دستم به شدت درد میکنه یعنی وسط ...

عزيزم اینا علائم ابتدایی cts هست، کارت با کامپیوتر؟؟ 

سلام بچه ها خوب هستین؟

به نظرشما اگه شرایطش رو داشتم طبیعی زایمان کنم؟؟؟

دکترم میگه چون ای وی افی هستی سز کنی بهتره اما من دوس دارم طبیعی باشه اخه دوست دارم زود سرپا بشم و خودم کارامو انجام بدم و از طرفی اگه سز کنم مجبورم  از فامیلای شوهرم بخوام بیان کمک دستم باشن

تا الان که روند بارداریم خوب بوده دلیلی نمیبینم سز کنم از طرفی نظر دکتر هم واسم مهمه

موندم سردوراهی...

سلام بچه ها خوب هستین؟ به نظرشما اگه شرایطش رو داشتم طبیعی زایمان کنم؟؟؟ دکترم میگه چون ای وی افی ...

سلام عزیزم، آی وی اف بودن اندیکاسیونی برای سزارین نیست، مهمترین آیتم توی زایمان پذیرش نوع زایمان توسط خودِ زائو، که خداروشکر شما خودت زایمان طبیعی رو ترجیح میدی، پس با توجه به اینکه مشکلی نداشتی تا الآن، به امید خدا روند زایمان طبیعی رو برو، اگر خدای نکرده مشکلی پیش اومد، اونوقت میبرنت سزارین میکنن، اینجوری حداقل عذاب وجدان نداری، تمام تلاشت رو کردی 

سلام عزیزم، آی وی اف بودن اندیکاسیونی برای سزارین نیست، مهمترین آیتم توی زایمان پذیرش نوع زایمان توس ...

اره من خیلی دوس دارم طبیعی زایمان کنم

ولی وقتی دکتر اینجور گفت دو دل شدم‌گفتم شاید حین زایمان اتفاقی واسه بچم بیوفته

البته من پیش ماما هم میرم میگه میتونی طبیعی زایمان کنی

مرسی جواب دادی عزیزم

اسپرین میخوری ؟ تا اونجایی که دیدم همه انتقالیا انوکسا داشتن 

عزیزم منم هیچکدوم رو نداشتم. نه آنوکسا و نه آسپرین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...