2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم،ذخیرتون چنده ؟منم ذخیره م پایین،در رابطه با هزینه چون ذخیرت کمه هزینه دارو بالا میره و در ...

ذخیرم ۰/۶ 

همین مرکز که میخوام انجام بدم بنر این طرح رو زده. نمیدونم برا استفادش باید تو نوبت بمونم ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی جواب نمیده😭😭😭😭

عزیزم‌هرچقدرمیتونی‌همسرتوتقویت‌کن

من‌به‌همسرم‌مولتی‌ویتامین‌_فولیک‌‌اسید_آل‌کارنتین_زینک_

ویتامین‌ای_ویتامین‌دی_آب‌هویج_امگا۳_‌کلا‌غذاهای‌مقوی

به‌همسرت‌بده‌بخوره..دوستان‌میگفتن‌کیوتن‌هم‌آنتی‌اکسیدان

داره..سیر‌‌وپیازهم‌خوبه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌هرچقدرمیتونی‌همسرتوتقویت‌کن من‌به‌همسرم‌مولتی‌ویتامین‌_فولیک‌‌اسید_آل‌کارنتین_زینک_ ویتامین‌ ...

چقدرویتامین😳😳😳😳😳همه روهم میخوردهمسرتون؟

خدایابه امیدخودت🌺
مورفو صفر که میکرو میکنن🤔

نمیدونم والا شاید بخاطر خوب نبودن بقیه فاکتورا اینجور بهمون گفتن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
شاینا جون جنینت b چند سلولی بوده؟  اخه تعداد سلولش مهمه

نمیدونم عزیزم فقط اون دفعه که داشت با یکی از دوستان صحبت میکرد گفت جنینام گرید بی بودن همون دفعه اولم مثبت شدم...

سلام شما دکتر براتون آزمایش قبل بارداری ننوشته بود؟ 

مامان ماهک جون...من از تست کرونای ابن سینا ته بینی میترسم...به نظرت چیکار کنم دردش کمتر بشه.  کلیپاشو میبینم وحشت میکنم...لیدوکایین بزنم؟

نه اگه افزودنی مثل شکر نزدی مشکلی نداره اتفاقا انار خیلی خوبه واسه باروری الان اسم قرصهایی که میخور ...

ممنونم خانومي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
کسی   یه جای خوب واسه طی سوزنی و بادکش تخمدان تو تهران میشناسه به من معرفی کنه

عزیزم خوردن سالاد مشکلی داره؟ خیار کاهو گوجه گردو ابلیمو روغن زیتون ؟؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ویتامین سی ۵۰۰ میلی گرم هر موقع ویتامین ای ۴۰۰ با غذا Coq10 روزی ۳ تا با غذا مگنزیوم روزی دوتا بد ...

ممنونم. عزيزم اين قرصايي ک الان گفتي من خيلياشو نشنيدم اصلا توي ايران هست؟بعد ي سوال ديگه قبل انتقال همه اين قرصا رو بخورم يا براي پانکچر و انتقال باهمه ؟ راستي اسم کتابي رو ک ميخوني رو بهم بگو

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خواهش میکنم عزیزم ببین در مورد عسل بگم که کلا باید حذف بشه چون شکر داره و شکر برای تخمک سم هست من ...

عزيزم شما ميوه هم نميخوري من مصرف گيلاس زرد الو گاهي شليل هلو هم داره ضرر داره؟