2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
یعنی هربار ده بیس ملیون؟ خب اینجووی ک نمیتونیم ما

نه عزیزم ۱۰-۲۰ میلیون برای کل پروسه هست. بیشترین قسمت هزینه برای تخمک کشی و داروهاشه که یکبار پرداخت میکنین و اگر تعداد خوبی جنین براتون فریز بشه دیگه دفعه‌های بعد فقط هزینه انتقال رو میدین که با داروهاش میشه نهایتاً ۳-۴ میلیون.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم‌ها یه سوال من تخمک گذاریم زود اتفاق میفته یعنی روز ۸-۱۰ سیکلم اون موقع برای تخمک کشی چیکار با ...

عزیزم اون موقع کل سیکل دست دکتره و داروهایی که میده به ریتم طبیعی بدن ربطی نداره خاطرت جمع

ببخشید عزیزم من یه بار دیگم این سوالو پرسیدم ولی ذهنم مشغول شد ،هزینه آی وی اف واسه هربار انتقال اند ...

عزیزم نه چرا این قدر زیاد

اگر مثلا پانکچر کنی و جنین فریز کنن شما هر دفعه فقط هزینه انتقال رو میدی 

من رویان بودم اصلا این قدر گرون نبودها

ابن سینا هم تا جایی که خبر دارم یه کم گرون تر هست

عزیزم نه چرا این قدر زیاد اگر مثلا پانکچر کنی و جنین فریز کنن شما هر دفعه فقط هزینه انتقال رو میدی& ...

آها عزیزم ،منکه فعلا از این اصطلاحات سردرنمیارم ولی فکر کنم ب زودی آشنا بشم ، من تهران نیستم عزیزم ولی فکرکنم منظورت این بود ک دولتی مناسبتره ،نزدیک دوساله طبیعی نشده ،ب نظرت بریم سراغ میکرو دیگه؟ 

نیکان بودم گلم از همه چیز راضی بودم جز پرستار آموزش شیردهی،  ببین گلم ان شاء الله مامان شدی هر ...

سلام ببخشید شما تو بارداری قندتون بالا نبود؟هفته 7بارداریم قندناشتا 112 شده خیلی نگرانم

سلام. لطفا اگه کسی پیاممو میخونه و تجربه ای داره جواب بده. من ۲۵ سالمه و ۵ ساله نازایی دارم. همسرم ...

سلام عزیزم،ذخیرتون چنده ؟منم ذخیره م پایین،در رابطه با هزینه چون ذخیرت کمه هزینه دارو بالا میره و در مورد طرح ۸۵ درصد باید ببینی کدوم مرکز انجام میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...