2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
قرصاي تقويتي چي هست ميخوري؟ ي سوال من لواشک دست ساز انار بخورم مشکلي نداره برا انتقالم 😁

ویتامین سی ۵۰۰ میلی گرم هر موقع

ویتامین ای ۴۰۰ با غذا

Coq10 روزی ۳ تا با غذا

مگنزیوم روزی دوتا بدون غذا

dhea روزی یه دونه با غذا ، اگه ذخیره تخمدانت پایینه تا سه تا در روز هم میتونی بخوری ولی اگه مطمین نیستی با دکترت مشورت کن ، منتها یکیش به هر حال موردی نداره

پریناتال روزی ۳ تا با غذا ، یکی از چیزای مهم برای پریناتال اینه که به جای فولیک اسید، متیل فولات داشته باشه که فوق العاده عالیه

R-lipoid-acid روزی یه دونه ناشتا ، تا ۴۵ دقیقه بعدش چیزی نمیخورم

N-acetyle-L-cysteine روزی سه تا هر موقع 

ویتامین دی ۲۰۰۰ یک روز در میون روزی یه دونه ، اگر ویتامین دی پایینه میتونی تا ۴۰۰۰ هم بخوری در روز ولی باید با دکترت مشورت کنی، به هر حال ۱۰۰۰-۲۰۰۰ برای همه یه دونه در روز اوکی هست

پروبیوتیک روزی یه دونه با غذا

Pre omega fish2000 روزی یه دونه با غذا

از ‌‌هفته تا یه ماه قبل از ای وی اف هم ملاتونین میخورم

سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه چاقي لاغر شو شيرينيجاتو حذف کن

یعنی هیچ چیز شیرینی نخورم؟ به کل حذف کنم؟ حتی بیسکوییت؟ من تنها چیزای شیرینی که میخورم عسل معمولی برای صبحونست و بیسکوییت عصرونه. هر از گاهی بستنی می خوردم که اونم تو این یک ماه نمی خورم. چربی دور شکم که دارم ولی تو یک ماه چیزی کم نمیشه. ورزشای شکم بزنم؟ مثل انواع دراز نشست و کرانچ و هرچیزی که ماهیچه شکمو تقویت میکنه؟

تو یه کتاب معتبر امریکایی خوندم

عزیزم شما اطلاعاتتون بالاست. میشه راهنمایی کنین دیگه چیکار میتونم بکنم؟ تو یه تاپیک یکی خانما خیلی کارا کرده بود و کامل توضیح داده بود. لینکشو میفرستم ببینین نظرتون چیه؟ کدوم کارهایی که هانا انجام داده بود, انجام دادین؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2981484/افزایش-تعداد-و-کیفیت-تخمک-در-آی-وی-اف

هیچییی شیرینی نخور حتی همون عسل رو‌ هم نخور

مرسی عزیزم. amh شما چنده؟ تو سونو afc یعنی تعداد فولیکول انترال چنده تو هر تخمدانتون؟ مشکلتون فقط اینه یا شوهرتونم فاکتوراش پایینه؟ چند بار آی وی اف کردین؟ ببخشین این همه پرسیدم. آخه من یه بار میکرو شدم دو سال پیش. فقط یه بلاست برام موند که بعد از یک ماه فریز انتقال دادن که اونم نگرفت. دکتر گفته بود کیفیتش خوب نبوده نگفتن گرید چند

عزیزم شما اطلاعاتتون بالاست. میشه راهنمایی کنین دیگه چیکار میتونم بکنم؟ تو یه تاپیک یکی خانما خیلی ک ...

خواهش میکنم عزیزم

ببین در مورد عسل بگم که کلا باید حذف بشه چون شکر داره و شکر برای تخمک سم هست

من الان روز ۴۲ رژیمم هستم و هنوز هیچ گونه شکری نخوردم اگر خیلی هوس کردی میتونی شکلات تلخ ۸۵٪ یه مربعش رو هفته ای یکی دو بار بخوری

طب سوزنی هم عالیه من خودم هفته ای یک بار میرم که خود دکتر طب سوزنی هم بهم داروهای چینی داده و اونا رو هم طبق دستورش میخورم و کاملا بی ضرر هست

ماساژ و این جور چیزها هم عالیه 

یوگا عالیه

من یک روز در میون یک ساعت تا یک ساعت و ربع پیاده روی تند میکنم و بعدش میام خونه حدود نیم ساعت هم فیتنس سبک کار میکنم

ورزشهای مربوط به شکم رو انجام نمیدم چون ضرر داره

کلا ورزش سنگین اصلا خوب نیست

مراقبه هم خوبه

از همه مهمتر و سختتر قسمت غذا هست که من دارم تمام تلاشم رو میکنم 

تو همین تاپیک در مورد غذا یه مقدار توضیح دادم اگه بتونی پیدا کنی بخونی

شامپوها و مواد شوینده بدون بو باشه بدون پارافین بدون فتالات 

گردگیری با ماسک هر هفته 

غذا پختن تو ظرفهای استیل 

دور انداختن تمام پلاستیکها

من یه عالمه ظرف پلاستیکی گرون خریده بودم همه رو انداختم دور

و خیلی کارهای دیگه

نویسنده کتاب خودش دچار ناباروری بود و ذخیره تخمدان به شدت پایین داشت ولی با رعایت همین چیزها برای ivf 22 تا تخمک داده بود که نوزده تاش جنین شده بود با کیفیت عالی

خیلی وقتها اگه کلا لایف استایل عوض بشه ممکنه کار حتی به ای وی اف نکشه و طبیعی باردار بشید

اطلاعات خاصی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم

از آب فراوان غافل نشید روزی ۲ لیتر آب بخورید البته آب بطری ممنوع

مرسی عزیزم. amh شما چنده؟ تو سونو afc یعنی تعداد فولیکول انترال چنده تو هر تخمدانتون؟ مشکلتون فقط ای ...

عزیزم من ذخیره تخمدانم ۸ ماه پیش ۱.۹ بود

من مشکل بارداری ندارم مشکل من سقط مکرر هست و دکترهای اینجا بهم میگن به خاطر سنم احتمالا سقطهام به خاطر کیفیت پایین تخمک هست و شاید ivf جواب بده و چون اینجا خیلی گرونه میخوام بیام ایران انجام بدم 

منتها قبلش میخوام حسابی خودم رو تقویت کنم

البته آزمایشات سقط مکرر رو هم بدم

آره،به نظر منم آدم نبینه بهتره ،عزیزم شما ذخیرتون کم بود ؟کدوم دکتر بودید ؟

بله من ذخیره م 3 دهم بود، من مرکز یزد میرفتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم ببین در مورد عسل بگم که کلا باید حذف بشه چون شکر داره و شکر برای تخمک سم هست من ...

عزیز دلم خیلی لطف کردین مهربونم, خدا دلتونو شاد کنه. راستی اون لینکی که فرستادم خوندین؟

نیکان بودم گلم از همه چیز راضی بودم جز پرستار آموزش شیردهی،  ببین گلم ان شاء الله مامان شدی هر ...

خداروشکر عزیزم ..اره چندباری دیدم درمورد شیردهی گفتی شما ..من پسرم که به دنیا اومد  اصلا سینمو نگرفت الان شمامیگی فکر میکنم لابد درست اموزش ندادن به من ، بجای اینکه تلاش کنن ، شیرخشک واب قند  اوردن دادن بهش ، اومدم خونه هم هرکاری کردیم نمیتونست میک بزنه  مامانم سرشیشه شیرو اورد گذاشت روسینم بچه از رو اون میک میزد حدود دوماه  همینطوری شیر دادم بهش واقعا خیلی روزای سختی بود یه بار واقعا اعصابم خورد بود وپسرم اینقد گریه میکرد منم لج افتادم بغلش نمیکردم مامانم اورد دادبغلم دیدم تواون حالت سینمو گرفت یعنی ازخوشحالی داشتم گریه میکردم ...ایشالا اگه ایندفعه مثبت بشم از تجربه همه ی شمادوستای خوب استفاده میکنم مرسی عزیزم باوجود پسرنازت میای وبه همه کمک میکنی عزیزم 

عزیز دلم خیلی لطف کردین مهربونم, خدا دلتونو شاد کنه. راستی اون لینکی که فرستادم خوندین؟

کلا اگه بتونی نون رو هم حذف کنی عالیه به جاش نون بدون گلاتن بخوری

یعنی کلا غذاهای گلاتن دار نخور

لبنیات هم حذف کن کامل

روزی یه وعده اسفناج بخور حتما 

بروکلی هم خیلییی خوبه گل کلم هم همین طور

آووکادو عالیه

نمک رو توغذات کم کن

برنج سفید نخور اصلا به جاش برنج قهوه ای بخور

روغن هم فقط روغن زیتون استفاده کن

مصرف پروتیینت رو ببر بالا و هر چقدر میتونی مصرف کربوهیدرات رو بیار پایین