2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
خداروشکر. همون ابن سینا مادر شدین 

نه عزیزم

من دوبار ابن سینا میکرو کردم هربار سه جنین انتقال دادم که هردوبار منفی شد 

وقتی واسه بار سوم میخواستم برای میکرو به ابن سینا برم خودم طبیعی باردار شدم و اولین بار صدای قلب جوجه امو تو همون ابن سینا شنیدم😍

با اینکه میکرو من تو ابن سینا ناموفق بود ولی من کاملا از همه چیز تو ابن سینا راضی بودن

سلام زينبي جون ، ممنونم عزيزم ان شا الله قسمت همه منتظرها ، طبيعي عزيزم تازه اون هم با بلوتوث . 😍😍 ...

عزیزم مبارک باشه 😍 😍 😍 😍 😍 😍 

واقعا چه جوری اولش ivf کردی؟؟؟؟!!!! کار خدا رو در عجبم

خیلی خیلی کار خوبی کردی خبر دادی دوستان امیدوار بشن و قبول کنن شدنیه 99 درصد موارد

فکر کنم ماها از بس ناباروری کشیدیم دیگه جلوگیری نمیدونیم چه جوریه🙈🙈🙈🙈 من که بلد نیستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌یعنی‌میشه‌جنین‌۳روزه روهیچنگ‌کنن؟؟ نمیدونم‌چراازاول‌جنین‌هارو‌بلاست‌نمیکنن‌آخه؟ به‌قول‌دوستم ...

اره سه روزه رو هچینگ میکنن

بلاست کردن و دکترا چون یکم میترسن که رشد نکنه تو دستگاه اما تو رحم ممکنه همون جنین رشد کنه برا همین ریسک نمیکنن

ولی اگه تعداد جنین زیاد باشه معمولا اگه شخصی بخواد ازشون بنظرم بلاست میکنن

عزیزم‌یعنی‌میشه‌جنین‌۳روزه روهیچنگ‌کنن؟؟ نمیدونم‌چراازاول‌جنین‌هارو‌بلاست‌نمیکنن‌آخه؟ به‌قول‌دوستم ...

سلام عزیزم بله میشه هچینگ کرد گلی 

خاطرت جمع تمام جوانب بررسی شده که سه روزه گذاشتن و واقعا طبق مقالات اصلا نباید همیشه بلاست بذارن

منم جنین سه روزه انتقال دادم گلی و الان پسرم کنارمه، ان شاء الله شما هم مامان میشی

بچه‌هاا این علائم من از کس شروع میشه پس😐ای بابا ن دردی ن حالت تهوعی😑 فقط نمیدونم چرا فک میکنم بدنم ...

وااای خدا دختر بذار جنینا لانه گزینی کنن بعد تهوع بگیری عزیزم خیلی زوده 😉😉😉

ایشالا مثبت شی عزیزم اخه من ۱۰ تا جنین داشتم نزدیک ۴۰۰ شد یکی دیگه ۵ تا داشت ۸۰۰ شد.یعنی هر چی جنین ...

انشالله عزیزدلم.

نمیدونم والا☹میگم هزینش زیاده اونجایی ک میرم

من موسسه مهرافزا رشت میرم

😢😢😂😂خب پس چون ما باهمیم هروقت دردت شروع شد ب من بگو لااقل از اون روز استرس داشته باشم😂

نازنین جون تو خودت تو استرس و هول و ولای علائمی که چی میشه آخرش...تازه به دیگرانم دلداری میدی که هنوز زوده عجله نکن

کارت حرف نداره👍👍👍👏👏👏

😢😢😂😂خب پس چون ما باهمیم هروقت دردت شروع شد ب من بگو لااقل از اون روز استرس داشته باشم😂

باشه حتما من که درد ندارم 😐😐😐فقط با سن مبارک درد میکنه 😕😕😕راستی دکتر به من گفته ۱۲ روز بعد انتقال ازمایش بدم میشه پنجشنبه هفته بعد ایشالا که‌مثبت میشیم هممون 😍😍😍

سلام عزیزم به سلامتی ایشالا بری وچند ماه دیگه با یه پسمل خوشگل تودلت بیای 😍😍 من اسم دکترتونو نشنید ...

ممنون عزیز دلم ایشالا😍🤗😘والا گفتم گفتن تعیین جنسیتی فرقی نمیکنه 🙄😶دکتره مهربونی بود حالا نمیدونم کار ای وی افش چه طوره ....به نظرت من جوابه کله ازمایشام ببرم مطب یه دکتری که تو ابن سینا هم باشه ....یا با مرکز ادامه بدم؟ 🤔اره عزیزم دیدم تقریبا همون ازمایشایی که من دیروز دادم ممنون گلم❤

نه عزیزم من دوبار ابن سینا میکرو کردم هربار سه جنین انتقال دادم که هردوبار منفی شد  وقتی واسه ...

خداروشکر. که طبیعی باردار شدی. منم تا خدا چی بخواد ❤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
نازنین جون تو خودت تو استرس و هول و ولای علائمی که چی میشه آخرش...تازه به دیگرانم دلداری میده که هنو ...

فداتشم عزیزم ...قبل ازانتقال جواب پی جی دیم نیومده بود از استرس تلف شده بودم به قول همسرم ویکی ازدوستام استرس من رو نتیجه جنسیت جنین تاثیر نداره هرچی قراربود تشکیل بشه شده بود ..ولی الان تواین ۱۴ روز استرس من باعث میشه جنین لانه گزینی نکنه برای همین همه چیو سپردم بخدا ایشالا جواب هممون مثبت میشه دلمون شاد میشه تازه من کلا جنین ندارم دیگه ولی امیدوارم 😍😍😍