2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
اصلا امید ندارم‌میدونم اگه باردار بود مشخص میشد دیگه انقدر هر ماه نا امید شدم میدونم اینم مثل همیشه ...

وااای توروخدا  عزیزم اینقد نا امیدنباش ..دفعه اول بود انتقال دادی ؟ بازم جنین داری ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزم شماتوچه مرحله ای الان ؟

من هنوز شروع نکردم دارم ال دی میخورم با مکمل هام هروقت ال دی تموم شد و دوباره پری شدم میرم که داروهای پانکچر رو بده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من هنوز شروع نکردم دارم ال دی میخورم با مکمل هام هروقت ال دی تموم شد و دوباره پری شدم میرم که داروها ...

اهان ایشالا کلی جنین تپلی وگوگولی مگولی برات تشکیل میشه ...دکترت کیه عزیزم 

اهان ایشالا کلی جنین تپلی وگوگولی مگولی برات تشکیل میشه ...دکترت کیه عزیزم 

قربونت عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه فقط نگران هایپر شدنم

من تبریزی ام دکترمم دکتر پریسا موسی پور 

عزیزم فقط همسرت باید باشه که اونم کافیه کارخاصی نداره میری داخل خیلی راحت وبی درد یه بیهوشی کوتاه می ...

ممنون عزیزم.چون از شوهرمم همون روز اسپرم میگیدن خودش هم باید بره اتاق عمل .البته گفتن با سرنگ اگه نیاز بشه با جراحی

یا رب العالمین
وااای توروخدا  عزیزم اینقد نا امیدنباش ..دفعه اول بود انتقال دادی ؟ بازم جنین داری ؟

دفعه اول بود.نه همین یه دونه جنین رو داشتم که انتقال دادم باید دوباره از اول شروع کنم

قربونت عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه فقط نگران هایپر شدنم من تبریزی ام دکترمم دکتر پریسا موسی پور 

اهان به سلامتی عزیزم ایشالا به همین زودی مامان میشی با اولین انتقال 😍😍😍مگه دخیره تخمدانت بالائه که میترسی هایپربشی ؟ 

ممنون عزیزم.چون از شوهرمم همون روز اسپرم میگیدن خودش هم باید بره اتاق عمل .البته گفتن با سرنگ اگه نی ...

عزیزم مگه برا آی وی اف اسپرم شوهرو با سرنگ و جراحی میگیرن؟ یا برا شما اینجوریه

دفعه اول بود.نه همین یه دونه جنین رو داشتم که انتقال دادم باید دوباره از اول شروع کنم

کلا یدونه جنین انتقال دادی ؟ عزیزم ایشالا چندروز دیگه میای ومیگی که مثبت شدی اصلا غصه نخور زبونم لال اگه منفی هم بودی ایشالا خدا توبهترین زمان وبهترین شرایط برات یه نینی نازمیده 

اهان به سلامتی عزیزم ایشالا به همین زودی مامان میشی با اولین انتقال 😍😍😍مگه دخیره تخمدانت بالائه ک ...

فداتشم گلم ایشالله شمام چند روز دیگه باخبرای خوب خوشحالمون کنی

والا نمیدونم ذخیره تخمدانام چقده یعنی باید ازمایش بدم معلوم شه؟