2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم نمیدونستم همینجا درموردش شنیدم به دکترم گفتم گفت بیمارستان بهمن برای همه انتقالی هچینگ میک ...

آره گلم خیلیم خوب توضیح دادی مرسی ازت  

یه خراش هم هس خیلی اینجا شنیدم میشه بی زحمت بگی اون چیه البته ببخش خانومی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره گلم خیلیم خوب توضیح دادی مرسی ازت     یه خراش هم هس خیلی اینجا شنیدم میشه بی زحمت بگی ...

خواهش میکنم ببخشید دیگه 😊 ماه قبل از انتقال روی لایه ی آندومتر یه خراش کوچیک میدن   اونم میگن شانس لانه گزینی رو بیشتر میکنه البته من به دکتر گفتم گفت نیازنداری گفت به کسایی که یک یادوبار انتقالشون منفی شده خراش انجام میدیم 

میخوام همراه نبرم نمیخوام‌کسی بدونه

عزیزم فقط همسرت باید باشه که اونم کافیه کارخاصی نداره میری داخل خیلی راحت وبی درد یه بیهوشی کوتاه میگیری میارنت بخش یه ساعت بعد که به هوش اومدی سرمت که تموم شد بلندت میکنن میری دستشویی یه ابمیوه هم میدن بخوری سرت گیج نره  میفرستنت خونه به هین رراحتی 😍😍ایشالا خبر مامان شدنتو بدی عزیزم 😘

خیلی ناراحت شدم که منفی شده اگه باردار بودم مشخص میشد ولی خبری نیست

عزیزم نا امید نباش  حالا برای مامان ماهک روز نهم مثبت شد برای همه اونطوری نمیشه که شما صبر کن برو روز آزمایشت ایشالا بایه بتای تپل میای دیگه هم بیبی چک نزن 

خواهش میکنم ببخشید دیگه 😊 ماه قبل از انتقال روی لایه ی آندومتر یه خراش کوچیک میدن   اونم میگن ...

عزیزمی  

اهان ممنون عزیزم

منم خیلی دلم میخواد جنینام ۵روزه باشن خدا کنه اینجوری شه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن