2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
فداتشم گلم ایشالله شمام چند روز دیگه باخبرای خوب خوشحالمون کنی والا نمیدونم ذخیره تخمدانام چقده یعن ...

مرسی عزیدلم ایشالا خدا ازدهنت بشنوه پنجشنبه هفته ی بعد ازمایش میدم ...عزیزم تیتر ذخیره تخمدان تو برگه ازمایش AMHنوشته مطمینا تو ازمایشات هست چون برای ای وی اف دکتر مینویسه نگاه کن ببین میبینی 

اصفهان مطب میرم ومرکز ناباروری مشتاق.البته هنوز دودلم شاید هم رفتم بهشتی اونجامیگن هزینه ش کمتره

من تهرانم. میرم ابن سینا دکتر عارفی ولی شک دارم برم پیشش یا دکترمو عوض کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.چون از شوهرمم همون روز اسپرم میگیدن خودش هم باید بره اتاق عمل .البته گفتن با سرنگ اگه نی ...

خب عزیزم به نطرم بازم نیاز به همراه نداری چون یه بیهوشیه خیلی کوتاهه بعدش که یکم سرگیجه داری فقط ولی اگه هایپربشی احتنالا درد داشته باشی ...ایشالا موفق باشید عزیزم امیدوارم همه چی خوب پیش بره وکلی جنین باکیفیت تشکیل بشه برات 

مرسی عزیدلم ایشالا خدا ازدهنت بشنوه پنجشنبه هفته ی بعد ازمایش میدم ...عزیزم تیتر ذخیره تخمدان تو برگ ...

انشالله که مامانی گلم

دکتر اصلا برام آزمایش ننوشته  فقط برا شوهرم اسپرموگرافی و dfiنوشته

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشالله که مامانی گلم دکتر اصلا برام آزمایش ننوشته    فقط برا شوهرم اسپرموگرافی و dfiنوشت ...

مرسی  ایشالا 😍😍😍وااا چراننوشته عجیبه تا جایی که من میدونم باید ازمایش مینوشت که هم برای دخیره تخمدانت هم تیرویید ویتامینای بدنت 🤔🤔🤔🤔حالا شمابگو بهش رفتی ببین چراننوشته من ازمایشم فقط ۱و۲۰۰ شد 😐

خب عزیزم به نطرم بازم نیاز به همراه نداری چون یه بیهوشیه خیلی کوتاهه بعدش که یکم سرگیجه داری فقط ولی ...

ممنون اخه اینجا بعضیا گفتن همراه میخوادولی خودمم حس میکنم یساعته کارخاصی ندارم نمیخوام تا باردارنشدم به کسی بگم

یا رب العالمین
مرسی  ایشالا 😍😍😍وااا چراننوشته عجیبه تا جایی که من میدونم باید ازمایش مینوشت که هم برای دخیر ...

کلا دکترم عجیب و غریبه باید همه چیو بهش گفت اصلا خودش نمینویسه ها

ماه قبل رفتم برا عکس رنگی چون ماه قبل اون آی یو آی منفی داشتم گفتم شاید لوله هام مشکل دارن به دکترم گفتم برم عکس رنگی گفت باشه مینویسم این سری هم گفتم آی وی اف کنین گفت باشه گفتم میشه برا همسرم آزمایش dfi بنویسین گفت باشه یعنی تا نگی نمینویسه خودشم دکتر معروفیه ها خیلیا ازش نتیجه دیدن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن