2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست
فداتشم خدا فرشته کوچولوتون رو براتون حفظ کنه😍😘میدونم تمام کسایی که اینجا هستن با بزرگترین مشکلات و ...

ممنونم عزیزم،  ان شالله شما هم خدا دوقلو نسیبتون کنه،  قربون اون دلتون آن شالله تو همچنین روز ولادتی دعا میکنم شما و باقی دوستان سال دیگه همین موقع مادر شده باشید،  فقط خواستم بگم که درک میکنم که چه احساسی دارید و حتی گاهی شاید براتون دست نیافتنی باشه ولی به زودی مطمئن باشید به خواسته دلتون میرسید همونطور که تک تک دوستان دیر یا زود دارن میرسن و هممون با دیدن اینکه یکی از دوستان نتیجه مثبت گرفته کلی ذوق میکنیم و منتظریم که باقی دوستان هم ما رو خوشحال کنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه واقعا پس دکتر قوامی درست گفت به من گفت جنین شناس ابان خوب بوده رفته والان پی جی دی هارو برای بهمن ...

نازنین جان لطف میکنی شنبه از دکتر بپرسی ببینی اطلاع دارن الان دکتر سعیدی کجا هستن؟ممنون عزیز دلم❤

فدای تو بشم خواهری 😭😭😭 احساس میکنم بدترین درد توی دنیا نازایی هست. دردیه که هم از بیرون آدم میسو ...

نه عزیزم بدترین درد دنیا نازایی نیست

من الان همش دوست داشتم جای شما بودم بالاخره مطمین میشدم باردار میشم

بدترین اینه که سقط مکرر باشی بیبی چک مثبت میبینی نتونی خوشحالی کنی چون قراره بازم سقط بشه

لیلا جون اسمش رو کاری ندارم میخوام بدونم کارش خوبه یا نه

اره عزیزم کارشون خیلی خوبه.یه بارم اینجا نوشتم یه خانومی تو اینستا بهم گفت ۴ بار ای وی اف کرده تو رویان و گاندی.بهش پیشنهاد اهدایی دادن ولی تو مام دکتر صالحی گفته هر کاری لازم باشه برات میکنم.دفعه پنجم هشت تا جنین براش تشکیل شده بود با گرید a.میگف تا اون موقع همیشه کیفیت جنیناش cبوده.خیلی راضی بود.

@زینبی_بابا    

سلام. خوبین؟ گل پسرتون خوبه؟ 💐

عزیزم پسر شما الان شیر خودتون رو میخوره ولی با شیشه؟ یادمه گفته بودین میدوشین شیرتون رو.

من شیرم زیاده، میخوام ببینم اگر بدوشم با شیشه به پسرم بدم اشکالی داره؟

چون دیدم شما خیلی تحقیق کردین گفتم نظر شما رو هم بپرسم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نازنین جان لطف میکنی شنبه از دکتر بپرسی ببینی اطلاع دارن الان دکتر سعیدی کجا هستن؟ممنون عزیز دلم❤

باشه عزیزم باید همه ی اینارو بنویسم یادم نره 😉😉از استرس خودمم گم کردم 😁😁

اره عزیزم من میدونم.دکتر صالحی و دکتر خان بابایی

عزیزم کارشون خوبه؟؟؟ شما پیش دکتر بودین؟ راضی بودین؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺