2777
2789
عنوان

یه ترفند زیبایی که بلدید رو بگید 😁

128 بازدید | 16 پست

خدایی خسیس بازی در میارین اگه بلدید بگید 

مثلا یکی میگه موقع آرایش برای فلان قسمت صورتم فلان کار رو میکنم 

یا یکی دیگه میگه صورتم رو با یخ ماساژ میدم و....

من خودمم خدایی کاری انجام نمیدم البته اینکه نه وقت دارم تنها روتیینی بعضی اوقات ضد آفتاب میزنم 😐

قبلا زینک اکسید میزدم به صورتم خیلی خوب بود به نظرم ولی اگه دوستتون چرب باشه مناسب نیست 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژ گونه روی قسمت بالایی گونه بزنید

روی پشت لبتون پودر بچه بزنید عرق نمیکنه 

عطر رو به جای اسپری کردن چون لک میندازه بزنید کف دست و دست بکشید روی لباساتون 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

وقتی رژ میزنم یه دستمال میزارم لای لبم فشار میدم رژ مخملی میشه

منم یادم اومد وقتی کرم میزنم خیلی وقتا روش یه دور آب میگیرم یا بعد با دستمال خیلی آروم پاک میکنم نمی‌دونم انگار کرم قشنگ تر میشه رو صورت طبیعی میشه

هفته ای یکبار یدونه سفیده ی تخم مرغ رو میزنی اول بعد با یک قاشق ارد برنج قاطی میکنی

آهان مرسی🌺❤️

منم یادم اومد وقتی کرم میزنم خیلی وقتا روش یه دور آب میگیرم یا بعد با دستمال خیلی آروم پاک میکنم نمی ...

چجوری آب میگیری؟

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

ترفند غیر از زیبایی هم قبوله؟ 

من قبل از اینکه جای مهمی بخوام برم یا قبل از دیت یا قبل از بوسیدن کسی نعنا میخوردم 

یعنی یه بسته نعنا از سبزی فروشی میخرم تمیز میشورم میزارم یخچال به مرور زمان زیاد بخورید دهنتون خفیف بوی نعنا رو میگیره اکسم همیشه میگفت تو دهنت همیشه بوی نعنا میده غیر از نعنا تا حالا ندیدم بوی چیزی بده

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ترفند غیر از زیبایی هم قبوله؟ من قبل از اینکه جای مهمی بخوام برم یا قبل از دیت یا قبل از بوسیدن کسی ...

اره بابا تمیزی خودش یه جور زیبایی 😁

تا میتونی از کرم پودر استفاده نکن پوستت شفاف میمونه

و اینکه زیر کرم ضد آفتابتم مرطوب کننده یا آب رسان استفاده کن هم خوب میشینه هم پوستت خشک نمیشه بعد حمومم حتما آبرسان برا صورتت استفاده کن صبا ک از خواب پا میشی صورتتو آب نزن فقط چشا و دهنتو بشور پوستت خشک و چروک نمیشه شبا قبل خواب بشور صورتتو فقط همینا تو ذهنم هست 

چجوری آب میگیری؟

بشور زیر شیر آب خیلی کرم رو صورت حالت مخملی وخوب میگیره می‌تونه بجای شستن بیوتی بلندرنمدار بزنی