2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
دیروز که یک روز از عملم گذشته بود دکتر گفت فعلا 12تا تشکیل شده، گفتن شنبه تماس بگیر بهت میگیم چندتا ...

مشکلتون چی بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو رو خدا برید پیش دکتر امیرحسین محبوبی اردکان بهتون نزدیک هم هست. من یه بار توضیحات دادم اینج ...

باید شوهرما راضیش کنم.دیگه خسته شده حس میکنم میخاد زود به جواب برسیم و نفس راحت بکشه.ولی حاضر نیس دوباره خودمون میکرو کنیم.عزیزم شما بعد ویزیت دکتر محبوبی باردار شدین؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه عزیزم من هنوز باردار نشدم تاپیکم رو بخون کامل توضیح دادم اگر سوالی بود در خدمتم 

قربونت گلم.شوهرم آزو  نیس اسپرماش نابودن.یعنی میش این دکتر بریم تاثیر داره؟؟چند ماه هم تحت نظر طب سنتی بودیم ولی خوب نشد،،ایشون طب سوزنی کارمیکنن؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
قربونت گلم.شوهرم آزو  نیس اسپرماش نابودن.یعنی میش این دکتر بریم تاثیر داره؟؟چند ماه هم تحت نظر ...

آره عزیم بیمارهایی مثل همسر شما هم زیاد داره ولی چون مشکل آزواسپرم رو هیچ کس دیگه نمی تونه درمان کنه بیشتر به درمان آزواسپرمی میشناسن. خودم تو آزمایشگاه یه خانم دیدم که وضعیت اسپرم شوهرش افتضاح بود گفت بعد از یک ماه درمان پیش دکتر محبوبی خیلی بهتر شده و اومده بودن برای آی یو آی. بله با طب سوزنی درمان می کنن. 

مرضی جون آرامشت رو حفظ کن عزیزم. نی نی ناراحت میشه ها. همه دوستایی که اینجا جمعن ارزش و قدر این تاپی ...

فدات عزیزم، بله حرف شما درسته 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
نه با آی وی اف باردار نشدم  دست انداز هیییییییچ مشکلی نداره، اگه اینجوره از تو تخت تکون نباید ...

مرضی جون سلام گلم 

شما تو بارداری جاروبرقی میکشیدی ؟ چقدر تقریبا کار میکردی تو خونه مثل قبل ؟ یا کمتر

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی که جواب دادی لیانای عزیز .من بعد انتقال عذرمیخوام خارش پیدا کردم .اینو کجای دلم بزارم   &n ...

عزیزم میتونی از کرم استفاده کنی

شیاف رو واژینال میزاری ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مگه تفنگ گذاشتن رو پیشونیت که باید بیای اینجا و پیام ها رو بخونی؟؟؟؟؟؟ فکر نکنم اینجا برا کسی کارت د ...

گل گفتی 🤣🤣🤣😍😍

سلام دوستان ...یه سوال داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید...مدته نزدیکی روی از اس پرم تاثیر میزاره؟واقعیتش میدونم بین ۲ تا ۵ روز باید باشه ولی من همسرم ماموریت رفته بود نزدیکه یک ماهه نزدیکی نداشتیم ...برای فردا هم وقت گرفتم از شهرستان میخوام بیام تهران ایشالا ....خواستم ببینم اشتباه نشون میده؟؟

دوستان‌‌بعدازچندروز‌ازقطع‌داروهای‌انتقال‌پریود‌میاد من‌ازشنبه‌دارواستفاده‌نکردم..اماهنوزپریودنشدم

پریود نشدین هنوز ؟ 

من دوشنبه شدم ، وحشتناک داره ازم خون میره . 3 روزه دیگه حال ندارم . هر چی بود اومد بیرون