2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست
من بار اول سه تا گذاشتن منفی شد بار دوم یدونه مثبت شد،ناامید نباش

دوست‌خوبم‌میشه‌بگی‌مشکلت‌چی‌بوده‌میکروکردی

این‌پیامت‌منوخیلی‌امیدوار‌کرد

منم‌۳تاانتقال‌دادم‌اماهیچ‌کدومشون‌نموندن

خیلی‌ناامیدم..میگم‌لابدجنین‌هام‌کیفیت‌ندارن

اگه‌داشتن‌حداقل‌یدونش‌میگرفت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چند روز بعد از تخمک کشی پریود شدی؟

سلام عزیزم خوبی؟چند تا جنین برات تشکیل شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها دکتر میگه شکمم آب آورده ولی هنوز احتیاج به بستری ندارم، خیلیم آب می خورم ولی دیر به دیر میرم ...

ای وای عزیزم.خیلی مواظب باش اگه حس کردی شکمت هی داره بزرگتر میشه درجا برو دکتر.😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اولین باره پی جی دی کردم بله باید میکرو بشی تا بتونی پی جی دی کنی من برای تعیین جنسیت کردم البته اسپ ...

ممنون از جوابتون. بسلامتی 👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه خداروشکر همه کارشون ب بستری نمیرسه منم هایپر شدم و دو بار چکاپ شدم دکترم باردوم گفت آب شکمت بیشتر ...

امروز خیلی آب خوردم ولی متاسفانه  از صبح تا ظهر ساعت 1 فقط یه بار دفع ادرار داشتم اونم خیلی خیلی کم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه خداروشکر همه کارشون ب بستری نمیرسه منم هایپر شدم و دو بار چکاپ شدم دکترم باردوم گفت آب شکمت بیشتر ...

پس چرا دکتر من بهم نگفت برم واسه معاینه؟؟

ای وای عزیزم.خیلی مواظب باش اگه حس کردی شکمت هی داره بزرگتر میشه درجا برو دکتر.😔😔

شکمم که هی داره بزرگ تر میشه، انگار چهار قلو داخلشه  دکتر رفتم دیروز گفت فعلا نیاز به بستری نیس

عزیز دلم ایشالا به حرمت  اسم امام رضا شما و بقیه منتظرا یه بارداری سالم رو‌تجربه کنید هیچ دردی ...

😁😁😁فدای تو والا من هنوز هیچ بچه ندارم باردار هم نشدم قراره این ماه آمپول های آی وی اف رو بزنم خدایی من از حالا ناز میکنم درست فهمیدی😁😁همسرم بنده خدا میگه تو فقط باردارشو همه چی بامن. بخدا تا دو روز از وقت پریم رد میشه مامانم اینا برام غذا میارن ظرفارو میشورن 😁😁خلاصه عالیه واقعا

نه هنوز پنجشنبه یاجمعه پی جی دی میشن واقعا نا امید شدم فک نکنم حتی به انتقال برسم 

ناامیدنباش‌نازنین‌جون

جنین‌دختر‌استقامتش‌بالاس..

مطمعن‌‌باش‌همشون‌ازپی‌جی‌دی‌‌سالم‌درمیان‌بیرون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
تا یک هفته  طبیعیه

ببخشید چند روز بعد از پانکچر باید پریود شیم؟

شکمم که هی داره بزرگ تر میشه، انگار چهار قلو داخلشه    دکتر رفتم دیروز گفت فعلا نیاز به بس ...

عزیزم خیلی مواظب خودت باش حتما رژیمتو رعایت کن ده تا سفیده رو با یه زرده نیمرو کن بخور شیر سویا هم خوبه.توروخدا خیلی مواظب خودت باش

ایشالا قراره سه ماه دیگه باهم مامان شیم

تا حالا ندیدم کسی با یکی نتیجه بگیره

ایلا‌جون‌ناامیدنباش‌توروخدا

انرژی‌مثبت‌براخودت‌بفرست

ازالان‌خودتومامان‌بدون

خیلیا‌‌‌یدونه‌جنین‌براشون‌گرفته

خیلیل‌هم‌مثل‌من‌از۳تاجنین‌یدونشم‌نگرفته

توکل‌کن‌به‌خدا

هرچی‌صلاحته‌همون‌بشه

شکمم که هی داره بزرگ تر میشه، انگار چهار قلو داخلشه    دکتر رفتم دیروز گفت فعلا نیاز به بس ...

چند تا جنین تشکیل شد؟

عزیزم خیلی مواظب خودت باش حتما رژیمتو رعایت کن ده تا سفیده رو با یه زرده نیمرو کن بخور شیر سویا هم خ ...

ممنونم مهربون، انشاءالله