2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
سلامم خانوما.دکتر بهم امپول و شیاف پروژسترون داد اینا رو یخچال باید بزارم؟

آره عزیزم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبید ببخشید یه سوال دوره هام 24.25 روزه اس روز 23 پری موقع خشک کردنم فقط یه لک دیدم ا ...

عزیزم بی بی چک زدی؟انشالله که بادراری

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم بی بی چک زدی؟انشالله که بادراری

نه نزدم از بس که از بی بی چک متنفرم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام‌عزیزم فردا باید آز بدم ولی دوتا بی بی زدم مثبت شد ایشالا آزمایشمم اکی باشه

واییییییییییییییی به به چه خبر خوبی به سلامتی ان شالله خیلی خوشحال شدم. لطفا تا جواب مثبت رو دیدی برای ما هم دعا کن. 

نه اصفهانم.خودمم اصرار داشتم برا میکرو مجدد‌ولی دکتر جنین شناس میگه با این اسپرم بهتره وقتتو تلف نکن ...

عزیزم تو رو خدا برید پیش دکتر امیرحسین محبوبی اردکان بهتون نزدیک هم هست. من یه بار توضیحات دادم اینجا این دکتر معجزه میکنه اسپرم شوهر من رو از صفر رسوند به 60 میلیون. 

واییییییییییییییی به به چه خبر خوبی به سلامتی ان شالله خیلی خوشحال شدم. لطفا تا جواب مثبت رو دیدی بر ...

چشم قابل باشم هر روز دعا می کنم بخدا دل هممون شاد بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها دکتر میگه شکمم آب آورده ولی هنوز احتیاج به بستری ندارم، خیلیم آب می خورم ولی دیر به دیر میرم ...

نه خداروشکر همه کارشون ب بستری نمیرسه منم هایپر شدم و دو بار چکاپ شدم دکترم باردوم گفت آب شکمت بیشتر شده. اما بعد از چندروز کاملا خوب شدم.واسهژچندروز مقدار آبی که در روز میخوری رو با مقدار ادرارت مقایسه کن.. مثلا دو لیوان آب باید همین مقدار ادرار داشته باشه.. من دوغ و کشک  خوردم و فورا خوب شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان‌‌بعدازچندروز‌ازقطع‌داروهای‌انتقال‌پریود‌میاد

من‌ازشنبه‌دارواستفاده‌نکردم..اماهنوزپریودنشدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانمی تو تازه شروع پا دردهاته 😁😁من بچه خواهرم پسر بود شب تا صبح شوهرش پاهاشو با پماد ماساژ میداد ف ...

عزیز دلم ایشالا به حرمت  اسم امام رضا شما و بقیه منتظرا یه بارداری سالم رو‌تجربه کنید هیچ دردی نداشته باشید ولی الکی خودتون رو لوس کنید 😂😍😂

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷