2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم تانل ،شستشوی اسپرم،هزار تا ازمایش دیگه فقط تو مرکز مشتاق اصفهان دادیم

عزیزم اصلا غصه نخور. یهو تو اوج ناباوری میبینی طبیعی باردار شدی. مورفو و همه اینا فقط بهانه هستن. امیدوارم دوقلو طبیعی به زودی باردار شی و همه ناراحتی هات تبدیل به خوشحالی بی پایان بشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الان دکتر نصر که گفتی همون دکتر رضا نصر هست مرکز مام؟

نه دکترمحمدحسین نصر اصفهانی

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مشکل اصلی اسپرم هست ولی گفت اسپرم اهدایی ازلحاظ شرعی مشکل داره وتومرکز نیست ومجبوریم بایه تخمک خ ...

پروانه جان تو که اینهمه راه رو رفتی اونی که آهوبانووو گفته رو هم امتحان کنین. همون دکتره که تخصصش کیفیت اسپرمه تو یزد

چرا مصرف کرد ولی....چندماه هم تحت نظر طب سنتی بودیم ولی بی فایده بود.بنظرم با این روحیه  که شوه ...

هزینه جنین اهدایی چقدر بهتون گفتن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
درست مثل ما ،منم میترسم برم رویان و همین مراحل برام تکرار بشه و آخرش بگن اهدایی،تازه ما با تهران ۱۰ ...

درکت میکنم و هیچکس مثل شماها ما رو درک نمیکنن.امیدوارم شما به نتیجه برسین و غم و غصه ازتون دور باشه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
رفتم ازمایش دادم ساعت 6 حاضر میشه جوابش شوهرم میگه توهم زدی منفیه.اخه گفتم براتون که اصلا شرایط خوبی ...

چقد برات خوشحالم. امیدوارم دست پر بیای. راستی دختر خوبی شو و داروهات رو ادامه بده. به دکترتم بگو همچین دسته گلی به آب دادی شاید نیاز به کار خاصی باشه

عزیزم اصلا غصه نخور. یهو تو اوج ناباوری میبینی طبیعی باردار شدی. مورفو و همه اینا فقط بهانه هستن. ام ...

قربون دل مهربونتون دعام کنید البته نه فقط برا من برا همه منتظرا انشاله بحق امام جواد ،تو این روزا امام رضا کرامتشا نشونمون بده

[QUOTE=143716719]هزینه جنین اهدایی چقدر  

یه جنین بلاست ۷تومن بدون هیچ هزینه دیگه ای 

درست مثل ما ،منم میترسم برم رویان و همین مراحل برام تکرار بشه و آخرش بگن اهدایی،تازه ما با تهران ۱۰ ...

آستاره جون هزار بار ازت پرسیدم اما یادم نمیمونه ببخشید! شما الان بچه داری یه دونه آره؟

درکت میکنم و هیچکس مثل شماها ما رو درک نمیکنن.امیدوارم شما به نتیجه برسین و غم و غصه ازتون دور باشه

مرسی عزیزم،انشالله که همه منتظرا خیلی زود به نتیجه برسن،واز دست این دکتر رفتن ها و داروها راحت بشن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
[QUOTE=143716719]هزینه جنین اهدایی چقدر   یه جنین بلاست ۷تومن بدون هیچ هزینه دیگه ای

یعنی هزینه انتقال و اینا جداست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آستاره جون هزار بار ازت پرسیدم اما یادم نمیمونه ببخشید! شما الان بچه داری یه دونه آره؟

ن عزیزم ،من بچه ندارم ،۲۷ سالم ،از طرفی ذخیرم پایینه ،از طرفی شرایط اسپرم اصلا خوب نیست ،میترسم فرصتم خیلی زود برای بارداری از دست بدم ،پارسال جنین شناس گفت احتمال داره که همسرت صفر بشه ،الان استرس اینو دارم دفعه بعد که آزمایش داد تعداد چقدره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی هزینه انتقال و اینا جداست ؟؟

بله هزینه انتقال و داروهای قبل انتقال و ازمایشاتی که باید هم خودم هم شوهرم بده تقریباکلا ۱۸تومن شد