2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست

سلام خانوما امروز اخرین ستروتایدو زدم شکمم قرمز شده و میخاره چرا اینجوری شدم؟؟؟دو روزه میزنم اینطوری نشدم ولی امروز...

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
عزیزم به سلامتی انشاله🌹🌹🌹 گلم من هفته بعدپیش عارفی وقت دارم شماراضی هستی ازشون؟

منم امروز اولین روز بود که رفتم. تعریفش که تو نت زیاده. چون همسرم تو ابن سینا تحت درمانه دکتر ایشون به منم دکتر عارفی رو معرفی کردن. بدون هیچی تا آزمایشارو دید گفت آی وی اف. و از امروز هم شروع کردم به داروخوردن. دیگه نمیدونم چجوریه فقط با کلی امید ادامه میدم که انشالله نتیجه بگیرم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم .بسلامتی انشاء الله .مبارکش باشه .پس انتقالمون یه روز فاصله داشته.به حق پنج تن انشاء الله هر ...

انشالله آرزو جان...انشالله همه شماهایی که انتقال دادین و اونایی که بعد از این قراره انتقال بدن یکی یکی بیاین و خبر مادرشدنتون رو بدین...برای خدا کاری نداره که دل ماها رو شاد کنه،،توکل به خودش🙏

عزیزم شما کی انتقالته ؟ با عابدی بودی درسته ؟

من احتمالا بزارم واسه مرداد یا شهریور 

من اصفهانم مرکز مشتاق

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خانوما.از ۴۳ تا تخمکم ۱۲ تا جنین تشکیل شد که گفت ۱۰ تا قابلیت فریز داره و ۴ تا دیگه هست که از ب ...

ببخشید شوهرتون مشکل داشته که جنین کم تشکیل شده یا کیفیت تخمک کم بوده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
قربونت برم 5 سال هرچی بگی دادم خورده همه داروها رو مصرف کرده. خودم ناامید نیستم روحیه خودش داغونه و ...

اردکان یزد یه دکتر هست که با طب سوزنی درمان میکنه ازش زیاد تعریف میکنند فکر کنم حمدی بود فامیلیش یکی از بچه های اینجا آهو بانو بود شوهرشو برد اونجا 

صفحات قبل توضیح داد بگردی پیدا میکنی واسه چند روز پیشه یا صداش کن بیاد ازش بپرس

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیزم منم پارسال که انتقال داشتم یه بار یادم رفت البته من از این سوتیا زیاد دارم🙈روزی چندتا میخو ...

روزی سه تا .دیشب از ذوق انتقال زود خوابیدم یادم رفت بخورم .خدا کنه مشکلی پیش نیاد

سلام عزیزم همسر منم آزو شده و من 5شنبه جنین 3روزه انتقال دادم شماهم فرش انتقال دادی؟

سلام گلم من فقط یه بار انتقال داشتم که فرش بود،شوهرتون از اول آزواسپرمی بود یا الان اینجور شده ؟الان باردارید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم همسر منم آزو شده و من 5شنبه جنین 3روزه انتقال دادم شماهم فرش انتقال دادی؟

الان کامل پیامتون رو متوجه شدم،انشالله مامانی عزیزم،کدوم مرکزید ؟چند تا تخمک و جنین داشتید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
۴ میلیون پانکچر واسه من حدود دوتومن داروها ۳۰۰ عمل همسرم و ۲ میلیون انتقال ولی سه بار آزمایش کرونا م ...

خیلی کمترازقیمت بیرونه 

به نظرت من که نازایی ندارم تورویان تعیین جنسیت انجام میدن؟

خدایابه امیدخودت🌺
الان کامل پیامتون رو متوجه شدم،انشالله مامانی عزیزم،کدوم مرکزید ؟چند تا تخمک و جنین داشتید ؟

نوین مشهدم
11تا تخمک که 10تاش جنین شد
منظورم این بود که خوشحالم کردین گفتین خیلیا جنین2یا 3 روزه گذاشتن و گرفته
چون منم 3روزه انتقال دادم و فریز نکردم