2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من از بینی دادم خیلی خیلی راحت بود، با چوب پنبه یه مقدار مخاط بینی رو برمی دارن، منم اولش خیلی می تر ...

واقعا؟ نمیدونی چقدر ذهنمو درگیر کرده آخه خیلیا میگن دردش وحشتناکه انگار تا مغزت فرو میکنن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکه. حسابی عیال وار شدیا. اینبار مامانی بهت قول میدم. اگه با اولین انتقال مامان نشدی من تاپیک رو ...

عزیزدلم😍😍😍ممنونم کلی بهم انرژی دادی.خیلی ممنونم خواهری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انشالله بسلامتی..مهم کیفیته جنیناته نه تعدادشون که خوبه انشالله نگران نباش عزیز بهت نگفت ...

قربونت منم باید حضوری برم ۱۰ تا که خوب بود امروز رفتم فریز کردم اون چهارتا دیگه رو گفت فردا زنگ بزن اگه رشد کرده بودن حضوری بیا واسه فریز

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر عزیزم خیلیم عالیه ایشالا با اولین انتقال مامان یه نی نی شیطون بشی 😍😍

ممنونم مهربونم😍😍😍

به سلامتی گلم، 12 تاهم خیلی خوبه، انشاءالله با بار اول انتقال یه دو قلوی ناز و سالم باردار شی

ممنونم مهربونم😍

عزیزم یکی از دوستان به اسم آهوبانو یه پزشک سنتی کاربلد تو یزد پیدا کرده. کاش دوستان کمک کنن پستش رو ...

ممنون لیلا جونم . باید بگردم پیداش کنم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

کسایی که هایپر شدن بجز سفیده تخم مرغ چی خوبه؟؟

میشه راهنماییم کنید؟؟

ممنون عزیزم امروز ابن سینا بودم گفت که آی وی اف و از امروز هم شروع کردم به دارو خوردن. دکترم عارفی ه ...

عزیزم به سلامتی انشاله🌹🌹🌹

گلم من هفته بعدپیش عارفی وقت دارم شماراضی هستی ازشون؟

خدایابه امیدخودت🌺
لیلا جان تا الان دیگه فکر کنم بسلامتی انتقال دادن گل پسراتو....الهی دوتا پسر ناز خدا بهت بده و دلت ش ...

ای جانم .بسلامتی انشاء الله .مبارکش باشه .پس انتقالمون یه روز فاصله داشته.به حق پنج تن انشاء الله هردومون مثبت میشیم والبته همه دوستان منتظر