2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم بسلامتی کی انتقال میدی گل پسراتو؟

لیلا جان تا الان دیگه فکر کنم بسلامتی انتقال دادن گل پسراتو....الهی دوتا پسر ناز خدا بهت بده و دلت شادشه...منتظر خبرای خوبت هستیم😍

سلام خانوما.از ۴۳ تا تخمکم ۱۲ تا جنین تشکیل شد که گفت ۱۰ تا قابلیت فریز داره و ۴ تا دیگه هست که از ب ...

بسلامتی ۱۰تا خوبه دیگه ایشالا دوقلو دار میشی احتیاج به بقیش نباشه🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما.از ۴۳ تا تخمکم ۱۲ تا جنین تشکیل شد که گفت ۱۰ تا قابلیت فریز داره و ۴ تا دیگه هست که از ب ...

مبارکه. حسابی عیال وار شدیا. اینبار مامانی بهت قول میدم. اگه با اولین انتقال مامان نشدی من تاپیک رو ترک میکنم. ببین کی گفتم. تازه اولین تبریکم من بهت گفتم واسه مامان شدنت عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام عزیزم انشالله بسلامتی..مهم کیفیته جنیناته نه تعدادشون که خوبه انشالله نگران نباش

عزیز بهت نگفتن حضوری بری برا فریز جنین آخه میگی زنگ زدم...من بهمن ماه سه روز بعد پانکچر رفتم برای فریز یعنی بهم گفتن حتما باید بیای

کسی بوده که با اسپرم ضعیف همسر یعنی مورفو ۱۰۰ آبنرمال و تحرک پایبن با آی وی اف باردار شده باشه

عزیزم اگه تونستی پست آهوبانو رو پیدا کن. فکر نمیکنم نشدنی باشه. چندتا اسپرم سالمم کافیه عزیزم

لیانا جون انشالله به خوبی و خوشی و به وقت مناسب زایمان کنی و نی نی زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و بل ...

فدات بشم لیلا جونم انشاالله قسمت خودت زود زود من همش به فکر بچه های گروهم که یا انتقال میدن جواب بگیرن یا طبیعی مامان بشن و زودتر از دست این دکترا راحت بشن ممنووون از دعای قشنگت گلم 😘😘😘 

تصورتون از اینکه  همیشه لبخند دارم درسته بقیش رو نمیدونم 🙈🙈 😁 ممنووون از اینکه همه تصوراتت چیزای خوبیه 😘😘

لیلا جون همیشه به یادتم انشاالله به حرمت اسم امام رضا مثل من سوپرایز بشی و یه بارداری  سالم رو تجربه کنی 

ممنووون عزیز دلم ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خداروشکر عزیزم خیلیم عالیه ایشالا با اولین انتقال مامان یه نی نی شیطون بشی 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

به سلامتی گلم، 12 تاهم خیلی خوبه، انشاءالله با بار اول انتقال یه دو قلوی ناز و سالم باردار شی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
هایپر شدی حتما باید بری دکتر 

عزیزم شما کی انتقالته ؟ با عابدی بودی درسته ؟

هم خون هم حلق  یه چیزی شبیه گوش پاک کن رو میزاره تو حلق  خون زیاد قابل اعتماد نیست

بازم حلق از بینی بهتره، امیدوارم مرکز ما هم تستش از بینی نباشه😕😕😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدات بشم لیلا جونم انشاالله قسمت خودت زود زود من همش به فکر بچه های گروهم که یا انتقال میدن جوا ...

فداااات نازنینم. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عزیزم اگه تونستی پست آهوبانو رو پیدا کن. فکر نمیکنم نشدنی باشه. چندتا اسپرم سالمم کافیه عزیزم

ممنون عزیزم امروز ابن سینا بودم گفت که آی وی اف و از امروز هم شروع کردم به دارو خوردن. دکترم عارفی هستش . ایشونم گفت که باید تبکه برداری بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
بسلامتی ۱۰تا خوبه دیگه ایشالا دوقلو دار میشی احتیاج به بقیش نباشه🤗

ایشالا ممنونم مهربون😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بازم حلق از بینی بهتره، امیدوارم مرکز ما هم تستش از بینی نباشه😕😕😕

من از بینی دادم خیلی خیلی راحت بود، با چوب پنبه یه مقدار مخاط بینی رو برمی دارن، منم اولش خیلی می ترسیدم وقتی چوب پنبه رو داخلش کرد و درآورد از ترس خودم خنده ام گرفت

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست