2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

سلام خانم‌ها 

من یه سوال واسم پیش اومده

من چند ساله که یه هفته تا ده روز قبل از پریودی لک بینی دارم

البته نه اینکه روی لباس زیرم بیاد وقتی خودم رو با دستمال تمیز میکنم لک صورتی یا قهوه ای به مقدار خیلی کم میبینم

میخواستم بدونم به نظرتون این لک بینی نشونه بدیه؟ 

البته من ۴-۵ ساله که متوجه این موضوع شدم چون خیلی به علایم و کلا بدنم توجه میکنم از وقتی که برای بارداری اقدام کردم

مطمین نیستم که تا قبل از اون هم اینطور بودم یا نه

خلاصه این‌ موضوع هم یکی از نگرانیهای بزرگ منه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبین من ۳۰ ساله ۸ ماهه پیش بچم دنیا اومد فوت شد و مجدد میخام باردار شم ولی دو ماهه که اقدام کردم و موفق ب بارداری نشدم ولی خیلی میترسم از اینکه باردار نشم چیکار کنم و طبیعی من اینو باردار شده بودم ....

سر بارداری اولم پردنیزلون بود و سرم آی وی آی جی اما الان فقط قرص هیدروکسی کلروکین سولفات داده

لیلاجون‌یعنی‌سربارداری‌اولت‌هم‌ایمنی‌بدنت‌بالا‌بوده‌بهت

پردینازول‌دادن؟

یابرابارداری‌دومت‌ایمنی‌بدنت‌بالا‌رفته؟

آخه‌من‌۱۲سال‌پیش‌پسرم‌به‌دنیااومد‌‌هیچ‌مشکلی‌نداشتم

وخودم‌باردارشدم..برادومی‌۴ساله‌دارم‌دکترمیرم..امامعلوم

نیس‌مشکل‌چیه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت برم مهربون جان انشاالله خودتم بزودی حاجت روا بشی

امیدوارم انتقالت خوب باشه عزیزم 😍😍😍😍ما رو در جریان بزار 🌺

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
فدای اشکات گلم..ان شاء الله زودی دلتون شاد میشه.. فکرکنم تو پروسه انتقالی...منم تجربه مو بگم شاید ب ...

مرسی فدات بشم که این همه وقت گذاشتی و برام تجربیات با ارزشتو نوشتی...چشم حتمااااااا...من توی پروسه انتقالم...منتظرم پری بیا برم واسه استرادیول و بعد دیدن نی نی هایی کوچولو توی ازمایشگاه.... بازم مرسی سارایی...ایشالله دلت همیشه شاد باشه🌸💙🌸💙

نمیدونم ولی موقع من تو آنومالی گفتن خون وجود داره یه اسم دیگه ام داشت که من یادم نیست که دکتر پیری گ ...

هنوز منتظرم که جواب آزمایش خون غربالگری هم آماده بشه با هم ببرم پیش دکترم ببینم چی میگه

دوستان خوب و مهربونم با اینکه ندیدمتون و نمیشناسمتون اما خیلی خیلی دوستون دارم از تک تکتون متشکرم که ...

من از الان برات ایت الکرسی میخونم....مطمئنم مامان شدی و پسرت سفت دلتو بغل میکنه...مطمئنم

شرایط همسرتون تقریبا مثل شرایط همسر من ،با این تفاوت که مورفولوژی صفره ،چرا براتون بلاست کردن ؟اینجا ...

سلام عزیزم همسر منم آزو شده و من 5شنبه جنین 3روزه انتقال دادم
شماهم فرش انتقال دادی؟