2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
قربونت برم لیلا جونم خدا رو شکر جنین پسر برام تشکیل شده و فردا انتقالمه خیلی محتاج دعا هستم تاریخ ان ...

ای جونمممم مبارکه چندتا پسر داری جیگرشونووو🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره باید میدادیم از بینی بود ببین میگن خون بدرد نمی خوره از بینی درسته یکم اذیت شدم ولی اشکال نداره ...

سلام،رویان قبل از انتقال جنین تست کرونا میگیره؟کلا الان رویان بریم انتقال به خاطر کرونا چیکار میکنن؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
خانما من امشب خیلی کار کردم تی کشیدم کمرم درد گرفته چیزی نمیشه؟؟

مامان ماهک جان چرا تی کشیدی آخه 

سه ماه اول زیاد مراقبت میخواد 

جارو و تی خوب نیست واست 

برو استراحت کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
حاد تا چه اندازه منظورت هست عزیزم،آزواسپرمی ؟تو این تاپیک همه نوع مورد ناباروری هست،من همسر خودم ضعی ...

شوهر منم آزو نیست.. اما تعداد زیر یک میلیون و بیشتر اوقات زیر پونصدهزارتا.مورفولوژی 99% ابنرمال. یک بار میکرو کردم هشت تا جنین تشکیل شد، ک هیچ کدوم تا روز پنجم (بلاست) نموندن و انتقالی نداشتم. سوالم اینه کسی توی شرایط من جنین سه روزه انتقال داده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شوهر منم آزو نیست.. اما تعداد زیر یک میلیون و بیشتر اوقات زیر پونصدهزارتا.مورفولوژی 99% ابنرمال. یک ...

شرایط همسرتون تقریبا مثل شرایط همسر من ،با این تفاوت که مورفولوژی صفره ،چرا براتون بلاست کردن ؟اینجا خیلی ها با جنین. ۳ روزه حتی ۲ روزه هم نتیجه گرفتن ،تعجب میکنم همه رو گذاشتن بلاست بشه ،کدوم مرکزید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دارم می میرم از معده درد مگه هایپری همراه با معده درد هست؟ اصلا بلند میشم دور از جون حال مرگ دارم

اره عزیزم معده درد وحشتناک داره...حتما شربت ملین با اجازه پزشکت بگیر...حتمااااا...منم هایپری حاد داشتم...یه سرمی هم بهت میدن آلبومین اونم بزن...سعی کن فعالیت سنگین اصلاااا نکنی...و دوغ یکمی شور و ژله و سفیده تخم مرغ بخوری...کبابم خوبه برات ...کباب گوشت نه مرغ

سلام،رویان قبل از انتقال جنین تست کرونا میگیره؟کلا الان رویان بریم انتقال به خاطر کرونا چیکار میکنن؟

من این سینا رفتم ۴ روز قبل انتقال تست کرونا میگن باید بدی

مامان ماهک جان چرا تی کشیدی آخه  سه ماه اول زیاد مراقبت میخواد  جارو و تی خوب نیست واست& ...

اره خوابیدم هنوز آزمایشم ندادم اوففف وسواس رو مخمه دیگه نمی کنم

منکه خیلی استفاده کردم بنظرم لازمه

مامان ماهک، بهم میگی به چه آیتم هایی توجه کنم تو خرید صندلی غذا؟ ممنون میشم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اره عزیزم معده درد وحشتناک داره...حتما شربت ملین با اجازه پزشکت بگیر...حتمااااا...منم هایپری حاد داش ...

باشه عزیزم، ممنون گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ای بابا مرضی جون درکت میکنم خودت رو ناراحت نکن خدا بزرگه عزیزم باور کن هیچ مشکلی نیست  دکتر پی ...

نه عزیزم تهران نیستن، خییییییلی داغونم، فعلاً هیچکس از اعضاء خانواده نمیدونه، فقط من میدونم، دعا کن خدا یه بار دیگه خوشحالشون کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏